Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Ons feb 13, 2013 8:58 am

Det var rart at hun nussede hans lår... Han ville også gøre noget, men ville ikke aflede hende fra at køre. Han betragtede huset. Det var noget andet end... Hans luksus lejlighed... Hun havde forældre. Tanken om forældre fik ham til at blive lidt trist, men han fik hurtigt savnet til dem, væk. At bo i et normal hus ville være rart... Men han havde selv flyttet til Mystic Falls, så han måtte leve med det.
Det hjalp at hun kyssede ham... Hans hånd sneg sig om til hendes nakke, men han tog hånden til sig igen.
Hun var den første pige der havde forvirret ham så meget. Piger var forvirrende, men Claire... Havde sat direkte forvirring ind i ham. Det var der intet galt i, det viste bare han kunne lide hende... Elskede hende.
Han... Pjækkede tit. Det ville nok ikke give et godt indtryk at han pjækkede første dag, og hvad ville rektoren ikke tænke?! Men det var han ligeglad med. Alt for at være sammen med hende.. Bare for at betragte hende! Han ville være klar til at sætte sig op imod en Oprindelig for hendes skyld! Og den dag skulle nok komme... Det vidste han bare ikke.
Han steg ud af bilen, og fulgte med hende. Han smilede bredt til hende da hun blev ved med at se på ham... Han var forelsket. Fuldkommen...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Ons feb 13, 2013 9:33 am

Hun smilede kærligt til ham..Var det virkelig muligt allerede at være forelsket!? var det her virkelig sådan noget Romeo og Julie kærlighed hvor det var ved første blik? For hvis det var, så havde Claire lige fået kærligheden på den måde alle piger ønskede at få den.
Hun var glad for at han stadig var højere end hende selv når hun havde højhælede på..det var en mærkelig ting men det var hun altså. Hun ville føle sig mandlig hvis hun var højest, eller også ville hun bare droppe de højhælede!? lige meget hvad var hun glad for at hun stadig var lavest.
Hun grinede let og tog blidt hans hånd, åbnede hoved døren og gik indenfor, hun lukkede døren efter dem og trak ham over mod trappen, ligeglad med deres overtøj og sko. Hun kyssede ham kort men inderligt i døren ind til sit værelse. trak ham blidt med derind og lukkede døren. der hang tyndt gennemsigtigt stof foran hendes vinduer, som en slags under gardiner, og de gjorde faktisk at det var sværere for folk nede på gaden at se ind gennem vinduerne. Hun havde også nogle store lyseblå gardiner men dem var der ikke rigtig brug for.
Hun smilede blidt til ham, pressede sig forsigtigt ind til ham og kyssede ham kærligt og intenst. hun havde allerede savnet hans læber. Disse guddommelige læber, hun kunne ikke få nok af dem!
hendes arme lå om hans talje og nussede kærligt hans ryg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Tors feb 14, 2013 5:12 am

En Jæger som ham burde ikke have sådanne svagheder som en man elskede. Men nu var han ligeglad.. Selvom det ville give ham konsekvenser. For mere end han ville tro.
Det at hun var mindre end ham fik ham til at føle sig... Mere mandig. Som om han virkelig bestemte, eller noget i den retning.
Han gav hendes hånd et kærligt klemt, og fulgte efter hende. Han så rundt i huset, selvom hans øjne blev ved med at søge hen imod hende. Hun var så vidunderlig dejlig, og smuk...
Han fik ikke chance for at betragte hendes værelse da hun kyssede ham igen. Det var helt fint. Han lagde en hånd på hendes baghoved, og lod hende trække ham derind.
Hurtigt lagde han armene om hende, og bed hende endnu engang forsigtigt i underlæben. Elskede hvert minut... Han lod ikke deres læber adskilles.
Han lagde en hånd under hendes trøje, og nussede kærligt hendes mave.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Tors feb 14, 2013 10:30 am

Hun smilede genert, der var et eller andet ved ham...det var virkelig kærlighed ved første blik. For hendes vedkommende! Alle hendes celler i kroppen var gået amok over den lyst hun havde til ham, den kærlighed hun følte for ham..Og tænk at hun allerede følte det for ham, folk ville kalde det overfladisk, men det var det bestemt ikke! Hun havde aldrig følt sådan her før! selvfølgelig havde hun haft et par små crush i fyre før, men aldrig noget som dette, det var langt mere end et crush. Frederik var en fyr hun allerede holdt utrolig meget af og hun ville aldrig stoppe med det, det ville kun blive stærkere det kunne hun mærke. Hendes eneste problem var at hun ikke vidste hvordan hun skulle fortælle at hun var havfrue..for han ville jo nok opdage det!?
Hun sukkede let mod hans læber af nydelse da han nussede hendes mave. hendes ene hånd kærtegnede hans brystkasse, men løb også langsomt ned over hans overkrop, ned til buksekanten men sneg sig genert om på hans ryg og kærtegnede hans læn i stedet. hendes anden hånd havde hun rodet blidt ind i hans hår og nussede hans nakke og hovedbund. Hun elskede hans læber, så dejlige! fantastiske, og utrolige, hun havde ikke lyst til at tage sine væk igen, nogensinde!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 2:17 am

Han kom i tanke om.. Pistolen. Han kunne mærke dens form mod hans ben. Burde han...? Det burde han. Han sukkede nydende... Men måtte ikke glemme det. Det ville skræmme en pige at se en dreng hun havde med hjem, havde en pistol.
Han nød alt hvad hun gjorde. Hans hånd sneg sig om til hendes ryg. Han kærtegnede hendes ryg, og fik hende tættere på.
Men han trak sig væk dog stadig med hånden ved hendes ryg, men den anden i lommen. Langsomt trak han pistolen op, og holdte øje med hendes reaktion.
Til sidst holdte han pistolen foran hendes ansigt, og dog var den rettet opad.
"Vær ikke bange. Jeg har en god grund til at have en pistol i lommen." Det lød måske dumt... Men han ville ikke såre hende. Aldrig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 3:33 am

Hun smilede svagt og nød ham i fulde drag. Alt ved ham var perfekt!
Hun blev pludselig genert indeni... hun havde jo aldrig været sammen med en fyr før. Hvad nu hvis hun var dårlig til det!? Det ville være pinlig og ydmygende.
Hun blev en anelse overrasket over at han havde en pistol på sig, men (heldigvis for ham) var hun stadig ret vant til at folk havde våben på sig, fra da hun boede i Texas, hun kunne endda håndtere flere forskellige slags våben.
"Det må jeg nok sige..." sagde hun overrasket og kigede på den inden hun lagde hånden på den og tog den ud af hans hånd. Hun afladte den hurtigt og uden problemer" nu føler jeg mig lidt mere sikker" sagde hun drillende og lagde den væk sammen med holderen hvor patronerne lå i.
Hun smilede charmerende men stadig med al uskyld da hun satte sig på sengen og kiggede på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 3:49 am

Han havde vel forventet at hun ville enten give ham en lussing eller skrige at han skulle gå. En eller anden naturlig reaktion! Men, igen overraskede Claire ham. Det var det han elskede ved hende. Hun overraskede ham på så mange måder. Han lignede et stort spørgsmålstegn da hun afladte den.
Han så måbende på hende da hun satte sig i sengen, og var charmerende og uskyldig på samme tid.
Han rankede sig, og satte sig ved siden af hende. Hans arm sneg sig om hendes liv, og han kyssede hende op af halsen. Nappede hende blidt i øreflippen. Han lagde den anden hånd på hendes mave, under trøjen, igen.
"Hvorfor er du så ubeskrivelig vidunderlig?" Hviskede han mod hendes hals. Det var et godt spørgsmål, syntes han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 4:37 am

Hun smilede blidt en smule drillende, han havde jo nok ike regnet med hendes reaktion på pistolen. Hendes fødder gled diskret og elegant ud af stiletterne og et par små fødder med perlemor lakerede negle kom til syne.
Hun nød hans kys på hendes hals og han tændte Hende endnu mere da han nappede hendes øre. Hun tog blidt fat i hans jakke og tog den lige så stille og roligt af ham. Hun ville gerne have mere af ham.. meget mere.
Hun grinede let af hans spørgsmål"det kan jeg ikke svare på..hvorfor er du?"spurgte hun lavt med en blid stemme der dog skjulte en lettere forførende tone.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 7:10 am

Han havde fået sine converse sko af, og taget hendes jakke af. Han fik hende ned at ligge, men hun lå på hans arm. Hvorfor han var sådan? Et drillende smil sneg sig frem. Han kærtegnede hendes kind. Han kyssede hende på panden.
"Beklager, det min hemmelighed." Svarede han drillende. Han kyssede hende på læberne, inderligt. Hans hænder sneg sig ned til hendes hofter, og gled under hendes trøje. Han kærtegnede, og halvt kildede hende på maven. Han blev ved med at smile drillende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 8:06 am

Hun smilede over ham, over det han gjorde. hun kærtegnede blidt hans overarm med den ene hånd imens hun havde den anden om hans ryg. Hun grinede let over hans svar og kyssede ham intenst igen. Hendes hånd som lå omme på hans ryg sneg sig ned på hans mave og hev let op i hans trøje så det nedre af hans mave kom til syne. Hun smilede let og begyndte at grine da han kilde hende"Nej lad være"sagde hun grinende uden at mene det seriøst. Hun trak ham lidt ned til sig og kyssede ham drillende i mundvigen og langsomt ned af halsen og videre ned på kravebenet. hun kiggede op på ham med et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 8:31 am

Det var da dejligt at vide hun var kilden. Det kunne han bruge en del mod hende. Han ville ikke lade være. Det var jo dejligt når hun grinede. Sød musik i hans ører. Han greb fat i trøjens nedre kanter, og trak den hurtigt af hende. Igen begyndte han at kilde hende, men denne gang ved hofterne. Samtidig sørgede han for han ikke lå direkte på hende, og maste hende.
"Aldrig." Hviskede han drillende. Han sukkede nydende af hendes kys, og stoppede med at kilde hende. Af ren nydelse kunne han ikke holde sig oppe så han væltede om på ryggen ved siden af hende med lukket øjne, og et drillende skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 8:56 am

Hun grinede stadig"Frederik lad nu være det kilder jo!"sagde hun stadig grinende og krøb sig let sammen. Da han hev trøjen af hende gispede hun let, ikke fordi hun fik et chok, men fordi at det tog vejret fra hende. Hun smilede og kiggede på ham med åbenlys forførende øjne inden hun begyndte at grine igen fordi at han kildede hende..igen. Hun smilede og da han lagde sig ned satte hun sig hen over ham og kyssede ham kærligt inden hun trak trøjen af ham. med et drillende blik. hun lod en finger glide langsomt og blidt hen over hans mave og ned til buksekanten. Hun havde kun en lyserød bh på lige nu, og der var kun den delle som bh'en lavede når man ikke rettede ryggen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 9:39 am

Han grinede blot over hendes tiggen. Ikke tale om han ville stoppe. Men han havde ikke rigtig haft andet valg. Han lagde en hånd på hendes nakke da hun kyssede ham, men tog den til sig igen, dog modviligt. Han mærkede trøjen forlade hans overkrop.
Han åbnede øjnene da han følte hendes finger langsomt glide ned til hans bukser. Han sukkede nydende over det. Han lagde sine hænder på hendes lår, og kærtegnede dem. Han ville jo også gerne gøre noget. Han sukkede igen nydende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 10:20 am

Hun smilede og grinede let."eej altså"sagde hun grinende. hun smilede og bed sig let i læben. vidste ikke hvad hun skulle gøre, hun var genert og nervøs.
Hun lod fingrene glide blidt og langsomt rundt ved hans buksekant. hun smilede til ham og bukkede sig let ned over ham og kyssede ham fra munden og hele vejen ned til omkring navlen. langsomt og med små blide kys og et mindre uskyldigt smil.
hun sukkede let og nydende da han begyndte at kærtegne hendes lår.
Hun lod forsigtigt en finger glide ind mellem hans bukser og hans hud og kørte den forsigtigt rundt der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 10:39 am

Han grinede svagt af hende, ikke ondt, men kærligt. Han smilede skævt. "Søde, lad være med at bide dig selv i læben. Du ender med at ødelægge dem." Hviskede han drillende. Endnu et nydende suk kom fra hans læber.
Hun var ubeskrivelig dejlig... Længe havde han ikke følt sig så lykkelig. Han lukkede øjnene, og hvilede baghovedet mod en af hendes puder.
Hans hænder sneg sig op til hendes hofter, og kærtegnede blidt dem i stedet.
Han stønnede lavt af nydelse af det hun gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Lør feb 16, 2013 12:38 pm

hun smilede og rødmede let over det han sagde. hun kyssede ham kærligt igen.
Hun åbnede langsomt hans bukser, smilede og plantede et blidt kys ved buksekanten, inden hun kyssede ham op af halsen og videre op til hans mund.
Hun smilede charmerende til ham og kyssede hans krave ben og nappede blidt i hans hals. hendes ene hånd kærtegnede hans inderlår forsigtigt, hun lagde sig ned ved siden af ham og på siden, stadig med den ene hånd på låret og den anden på hans arm. hun smilede drillende og kyssede ham ned over ribbene på siden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 1:22 am

Han nød alt hvad hun gjorde. Det var guddommeligt. Aldrig havde han følt sig så... Lykkelig.
Han længtes efter hendes læber, og fik et behageligt stød igenmen kroppen da hun kyssede ham.
Det at hun nappede i hans hals, fik et støn fra ham. Han elskede når piger nappede ham. Nok fordi han inderst inde var en ulv, det vidste han bare ikke... Endnu.
Han vendte hovedet mod hende, og smilede drillende. Han lagde sig over hende, og dog holdte han sig oppe så han ikke lå direkte på hende. Han kyssede ivrigt hendes læber, og sneg sin ene hånd ned til hendes buksekant.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 1:45 am

Hun sukkede dybt af velbehag og lyst. Da han lagde sig hen over hende lod hun en hånd blidt glide ned i hans bukser og nussede ham på det øverste stykke af låret og det nederste af hoften. Hun kyssede ham ivrigt igen og stønnede kort mod hans læber da hun mærkede hans hånd ved buksekanten. Hendes anden hånd begyndte også at bevæge sig ned mod hans bukser og langsomt at tage dem af ham med hjælp fra den hånd der havde været derned på forhånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 2:41 am

Han brummede af nydelse af det hun gjorde. Han fik hendes bukser lynede op(?), og trak dem af hende.
Han smilede skævt, og havde kun nogle sorte boxershorts på.
Han kyssede hende på halsen, og op til hendes læber.
Han kærtegnede hendes ene hofte, og holdte sig oppe med den ene hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 3:16 am

Hun stønnede lavt og åbnede langsomt sin bh og smed den ned på gulvet.
Hun trak ham forsigtigt længere ned mod sig, og da han kyssede hende fra halsen og op til læberne sukkede hun dybt og pressede Sig blidt op imod ham.
Hun lod en hånd kærtgne Hans inderlår helt oppe.
Hun rødmede let da hun tænkte over hvad det var hun lavede og at det her var hendes første gang.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 4:15 am

Klokkerne ringede i ham da hun tog bh'en af.
Han fangede hendes trussers kant mellem to fingre, og ville først trække dem af når hun gav tegn til det.
Han kyssede hende inderligt, og havde lukket øjne.
Den anden hånd forblev på madrassen for at holde ham oppe.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 5:15 am

Hun trak vejret dybt og sukkede tændt. Hun lod sin ene hånd glide over hans som havde fat i hendes trusser. Hun holdt fast i hans hånd og hev den ned så hends trusseksnt også gled lidt ned. Den anden hånd lå ved hans boxer shorts kant og trak dem langsomt af ham.
Hun gengældte ivrigt kysset
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 5:42 am

Han kyssede hende ned af kroppen, men stoppede ved navlen. Han fik trusserne helt af hende, og det samme med hans boxershorts.
Hans ansigt var over hendes igen.
"Jeg elsker dig." Hviskede han inden han gik igang.

TIDSSPRING
Næste morgen.


Han lå, og betragtede hendes hår. Hun lå med ryggen til ham. Han kærtegnede hendes ryg. De lå stadig i deres adamsklæder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 6:48 am

Hun smilede med lys i øjnene"og jeg elsker dig" hviskede Hun.
Hun åbnede langsomt sine øjne, men lukkede dem igen da hun mærkede hans hænder på hendes ryg. Hun smilede svagt og fik flashback fra før hun faldt i søvn. Det kildede let i kroppen.
Hun åbnede øjnene igen vendte sig langsomt om mod ham og smilede kærligt"godmorgen"hviskede hun og lod fingrene glide let hen over hans ene overarm.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   Søn feb 17, 2013 8:31 am

Det havde været så behageligt.
Fuldkommen rigtigt sammen med hende.
Han smilede selv kærligt da hun vendte sig om mod ham. Han strøg hende over kinden.
"Sovet godt?" Et drillende smil kom over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik   

Tilbage til toppen Go down
 
Endnu en ny elev..Fantastisk! ~Frederik
Tilbage til toppen 
Side 2 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 002 - Mystic Falls :: Mystic Falls High School-
Gå til: