Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Ons nov 20, 2013 7:12 am

Dean smilte vær gan mere og mere i det hun klukkede, han syndest det var ret cute, og han havde enlig aldrig hørt en af de piger han havde gøre det hvilket gjorde Kristen inu mere special og dejlige. Men han havde ju os selv nogle ting som andrer drenge ikke gjorde ligesom det der med at fnise en gang imellem hvad han ju syndest var pisse iriterende få han hader nor han kommer til og gøre det, men ja okay pigerne syndest det var sød så han måtte vel finde sig i det.
Dean holde øje med Kristen da hun gik med deres tellerkner over til vasken, det behøved hun enlig ikke og gøre men det var da ligevel meget sød af hinde. han nikkede "Ja det dejligt at have et hus helt få sig selv" sag han og smilte "Men man kan os godt føle sig en smule alene en gang i mellem så manger man lige en og snakke med" tilføj han og smilede frækt.
Dean så hinde i øjnene da hun bøjede sig over ham, hun havde faktisk nogle smukke øjne det havde han godt nok ikke lagt mærke til før, og han elsker kvinder med smukke øjne så nu var der bare inu mere ting som der gjorde Kristen inu mere interesant få ham. Han smile og nikkede "Ja hvorfår ikke" sag han og så på hinde "Det kunne da være hyggeligt og have det sjovt sammen med dig" sag han så og smilte lidt frækt, han kunne godt lide at de begge to flirtede lidt og antød nogle ting en gang imellem.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Ons nov 20, 2013 8:23 am

Kristen var vandt til at rydde op efter sig selv og hendes venner når hun havde lavet mad sammen med dem. Det var bare noget hun skulle have ordnet, men nogle gange lod hun det bare stå i vasken til dagen efter. Det betød ikke så meget for hende, om man ryddede op dagen efter om morgenen eller lige når man havde spist. Tingene blev selvfølgelig skyllet af, så der lå ikke nogle madraster eller sådan noget i vasken.
Kristen smilede skævt til Dean, hun havde på fornemmelsen, at han ikke kun tænkte på at <<snakke>> med nogen. I hvert fald ikke i den sammenhæng. Det fik kun smilet til at vokse. Kristen stod lidt og faldt i staver, mens hun kort tænkte på hvor lange det var siden, at hun havde været sammen med en fyr.
Hun havde jo ingen kæreste, og hun havde heller ikke sært Issac et stykke tid, hvilket fik hende til at tænke på, at han nok havde fået en kæreste. Kristen og Isaac var bare venner, der var intet romantisk mellem dem, men nogle gange var det svært at være alene så længe uden sex. Derfor havde de været sammen et par gange.
Kristen spærrede øjnene op, hvad var det hun lavede?
Hun rømmede sig kort og så op på Dean igen, hvis smil fik hende til at smile tilbage igen.
--
Kristen gengælde det frække smil til Dean og trak ham roligt op fra stolen. "Cool.." mumlede hun og fniste en smule før hun trippede roligt ind i stuen, med Dean i hånden. "Jeg håber ikke du er i et forhold, for jeg kan godt blive farlig, af det her.." sagde hun drillende og slap hans hånd inden hun satte sig i sofaen. Hun var ikke rigtig sikker på, om han kunne lide at hun holdte ham i hånden så tit, så hun ville ikke overdrive. Hun så roligt op på ham og trak sine ben op til sig. "Har du nogensinde prøvet at lave hashkager?" spurgte hun nysgerrigt for at starte en samtale.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Ons nov 20, 2013 10:01 pm

Dean rejste sig så op da hun tog hans hånd, det var faktisk noget han godt kunne lide, selfølge skulle man ikke overdive med det men aligevel var det på en måde meget rat at man lige kunne tag en i hånden uden at alle skulle sige at det var en kæreste.
Da de var i stuen satte han sig ved siden a hinde og smilte "Nej nej bare roligt" sag han "Jeg er single, jeg har ikke noget forhold lige nu" tilføj han og blinkede til hinde, hvilket godt kunne forståes som en >>Så du kommer bare forbi når du vil døren er altid åben>>.
Han rejste sig igen da hun snakkede om hashkagen.Han gik hen til et skab og tog et lille box ud, han sætte sig ved siden af hinde igen og stilte boxen på bored imens han åbnede den. "Snakker du om soden nogen" sag han og smilte. Han havde altid nogle hashkager da hjemme vis han nu skulle have det lidt sjovt med dem som han havde på besøg.
"Så vis du vil kan vi have det sjovt nu" Sag han smilende og lidt frækt i det. Imens han begynde at spise et styk kage, nu kunne det blive mege sjovt, få lige så snart han er skævt laver han de sjoveste oder underligste ting. Og det kunne nu os ske at Ham og Kristen ville komme til at gå i seng , vis hun nu alså var med på det, han havde fandme ikke haft en i nogle uger så få og være helt erligt kunne han godt bruge en pige nu. Dean kunne allerede nu mærke hvordan hashen gik igennem hans krop og at han ville snart blive skævt, det var meget stærkt så man blev meget hurtigt skævt af det.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tors nov 21, 2013 4:10 am

Kristen var glad for at høre at Dean ikke havde nogen kæreste, så var hun helt sikker på, at hun ikke fik et stort chok, på et eller andet tidspunkt. Hun vidste også nogenlunde hvor langt hun kunne gå, for det var helt klart ikke okay at flirte så meget, hvis han havde en kæreste i forvejen. Men Dean var single, det var egentligt rat at vide. Kristen smilede skævt og en smule frækt igen. "Så jeg må gerne komme forbi igen, uden at ringe først?" spurgte hun nysgerrigt. Hendes smil blev en smule drillende, for hun vidste jo godt at han nok ikke havde noget imod det, det var mere for at drille ham, da hun vidste nogle fyre, tit bare havde en pige med hjemme fra byen af. Dog virkede Dean ikke som sådan en fyr, han virkede faktisk som om, han rigtigt gerne ville bruge tid med hende.
Kristen blev en smule overrasket, de Dean rejste sig og gik ud efter en box, med hashkager. Hun lod smilet vokse da han kom tilbage og hun opdagede, at han allerede havde nogle kager hjemme. "Ohh.." klukkede hun og lod sin hånd glide gennem sit hår. Hun bed sig kort i underlæben og smilede stort og flirtende til Dean. "Det ville jeg da elske.." svarede hun roligt til Deans sætning, inden hun tog en kage og begyndte at spise den. Kagen smagte godt, bedre end forventet faktisk og Kristen guffede den hurtigt i sig. Hun holdt et godt øje på Dean og smilede skævt til ham hele tiden. Hun ville have spurgt ham om noget, men efter tre kager kunne hun ikke huske meget andet end Deans smil.
Hun tyggede af munden og smilede frækt op til Dean. "Dit smil er ret sexet.." indrømmede hun og bed sig en smule i læben. Hun var helt rolig og sad bare lidt og stirrede på hans læber, som om hun ventede på endnu et smil. Hun havde ingen idé om hvorfor hun sagde det, det var slet ikke noget hun ellers ville have gjort. "Ved du hvad?.. Det var ikke meningen jeg ville sige det højt." rettede hun sig selv og så en smule undskyldende op på ham. Hun fniste en smule og kneb øjnene sammen et kort øjeblik.
Kristen var allerede påvirket af kagerne, og var nu nået til det punkt, hvor hun blot sagde hvad hun tænkte, uden at tænke videre over det. Det skulle nok blive en sjov aften sammen med Dean, det var hun sikker på. Men hun vidste også, at hun ikke kunne køre hjem sådan her.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tors nov 21, 2013 4:59 am

Dean smilte inu mere og nikkede "Jada du er sku altid velkommen i mit hus" sag han og kiggede på hinde. Det måtte hun skame meget gerne, han havde ikke noget i måd det, det ville enlig være meget dejligt vis hun kom en gan i mellem uden at han viste det. "Men så er du selv uden om det vis jeg er nøgen når du kommer ind uden at ringe på" sag han drillende og smilte frækt til hinde. Det kunne være lidt sjovt i det vis hun bare kom ind og han var nøgn, han vil nok bare begynde og grine af det. Bare ved tanken af det skulle han grine en smule.
Dean grinte lidt da hun begynde at klukke og at hun så en smule overrasket på ham, ja måske linde Dean ikke lige en som der ville have soden noget i skabet men vis man kendte ham godt nok så kunne man i værtfald vide og være sikker på at han har alt det som man har brug få dahjemme et eller andet sted, men det er altid godt gemmt så ingen ville kunne finde det. Han spiste vist 3 eller 4 det kunne han ikke lige helt huske men de smagt sku meget godt så det var fint nok med ham.
Dean smilte skævt over hindes ord "Tak" sag han og smilede igen sexed bare fordi hun godt kunne lide det, det var ret mange som der syndest det få at være helt ærligt, han syndest det var lidt sjovt at der var så mange det syndest det men aligevel det var ju noget meget godt få det var en af de grunde hvorfår alle kvinder var så ville med ham, men lige nu var det ikke alle kvinder han ville have det var Kristen han skulle have og det var lige nu og her.
Dean bøjede sig en smule frem til hinde "Jeg syndest at du nu er ret lækker" viskede han hinde i øret og smilede frækt til hinde. Ja kagen havde taget over ham nu, så fra nu af skulle det nok komme til og blive en meget sjovt og meget hyggeligt aften.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tirs nov 26, 2013 8:11 pm

Kristen tænkte lidt over det, hun ville faktisk meget gerne komme en gang imellem. Hun var ikke helt sikker på hvorfor, men hun kunne bedre og bedre lide Dean, måske kunne de få et meget godt og stærkt venskab. Eller måske noget helt andet. Det var ikke længere underligt, at tænke over om Dean og hende muligvis kunne blive mere end venner. Det virkede faktisk som en rar og varm tanke, måske kunne den tanke føres ud i livet en gang. Det håbede Kristen en smule inderst inde, hun turde dog ikke helt forslå noget endnu.

Aftenen var stadig ung, og Dean og hende kunne nå meget endnu, hvem ville vide hvad det dog kunne ende med? Måske kunne deres flirt blive til noget lidt mere intenst.

Et smil kom til syne på Kristens læber da Dean sagde at det var på eget ansvar, da hun kunne gå hen at være nøgen. Kristen nikkede en smule og bed sig kort i læben. “Så.. er det sådan noget du gør? Går rundt uden tøj på når du er hjemme?” spurgte hun med et lille sødt grin. Hun grinede ikke af ham, men mere af hans ord. Det morede hende lidt, at han var så frisk. Det var en af de ting som Kristen helt sikkert var vilde med, ved Dean. Han var altid lige tilpas sjov og en smule fræk. Men det blev aldrig til noget klamt, hvilken var rart. Kristen havde mødt andre fyre, som bare overdrev og gjorde hende utilpas i stedet for.

Kristen var glad for Deans hashkager, de smagte rigtig godt, men det var nu ikke det hun elskede ved dem. Hun kunne godt lide at være skæv, ikke fordi hun var det hele tiden, det ville være umuligt at lave sådan. Men hun kunne godt lide den følelse hun fik, en slags frihed. Hun skulle ikke tænke så meget over tingene, eller det nåede hun ihvertfald ikke rigtigt.

Kristen smilede skævt og klukkede lidt over Deans mange sexede smil. Hun stak hovedet helt hen til ham og smilede fortsat op til ham, mens han forklarede hende at han faktisk synes hun var ret lækker. “Mmm..” mumlede Kristen kort og rødmede en smule. Denne gang forsøgte hun ikke at skjule det, det tænkte hun ikke rigtigt over mere.
Kagerne havde åbenbart slået hende ret hårdt i gulvet, for hun kunne ikke længere huske, om Dean kunne lide hende eller ej. Hun var også ret ligeglad, kagerne havde sat sig sine spor og fik hende gjort helt forvirret. Kristen smilede sødt til ham igen, men ganske kort denne gang, inden hun lænede sig en smule længere over mod ham og pressede hendes læber blidt mod hans. Hun lukkede øjnene med og nød kysset uden at vide, om Dean ville skubbe hende væk, eller give hende en chance.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tirs nov 26, 2013 9:32 pm

Dean nikkede og grinte. "Ja det er enlig det jeg normalt laver da hjemme" sag han og smilte lidt frækt, det var nu ikke altid han løb nøgen rund men altså, det var ju sjovt på en måde at bare gå rund nøgen, han elskede det rent faktiskt ikke få at være klamt eller noget men soden var det bare han var han elskede de underligste ting i helle verden.
Han kiggede lidt på hinde og han tænkte os over hvad der eller kunne ske mellem dem, der kunne ske det at de har sex og aldrig blive venner mere, eller så kunne der ske det at de har sex men blive stadig venner hvilket han helst ville have at det sker fordi hund er allerede begynd få ham at være et stort del af hindes liv, selvom de næsten har lige lært hinanden og kende så vil han altså ikke miste hindes venskab.
Han betraktede hinde lidt vidrer og så på hinde med et stort bred smil, hvor han da bare godt kunne hinde lige nu. hans smil blev bare mere og mere, han viste ikke hvad der skete men det var ju nok kagen som der gjorde det men også ham selv han ville sku os meget gerne men han ville ikke havde sagt det som soden eller han ville ikke bare have godt alt få meget til den. "fuck hvor jeg da godt kunne dig lige nu." sag han frækt og blev lidt overrasket over hindes kyss men han gengælde den med det samme og blev ved med at kysse hinde. han trak hinde lidt tætter på sig også satte han hinde på hans skød men uden at de stoppede med at kysse.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Ons nov 27, 2013 8:48 am

Kristen kastede et overrasket blik på Dean. Hun havde godt nok ikke regnet med at han ville svare netop dette, dog vidste hun at en del af det var for sjov. Men hun kunne sagtens se Dean løbe rundt derhjemme uden tøj på, bare for sjov. Han var ret speciel med sådanne ting, men det kunne Kristen af en eller anden grund godt lide. Han var anderledes, unik.
--
Kristen havde slet ikke regnet med, at Dean ville fortælle hende, at han rent faktisk havde lyst til hende. Det chokerede hende en smule, men det ændrede ikke på, at hun havde lyst til ham. Hans læber var dejlige bløde og gav hende det helt rigtige kys. Det var ikke så tit Kristen fandt en fyr hun ville hoppe på, bare efter nogle få hashkager, men Dean var en af dem hun ikke kunne holde sig fra.

Hun sukkede en smule af nydelse, mod hans læber og blev blød i hele kroppen. Det var tydeligt nu, at det ikke kun var Kristen, som havde nogle lidt specielle tanker, Deans kys fortalte alt. Han var lige så vild efter hende, som hun var efter ham. Måske var det bare kagerne, men uanset hvad, så var Dean noget helt specielt.

Kristen gengældte en smule ivrigt hans kys. Da Dean forsøgte at flytte hende, rykkede hun sig roligt og svingede det ene ben over hans. Derfra var det ikke så svært mere. Kristen smilede skævt mellem deres kys og rykkede en smule tættere på ham, sådan at hun sad helt tæt op af ham, med et ben på hver side af ham.
Kristen havde ikke været sammen med en fyr længe, så det var rart at være hos Dean. At være i hans arme, mens de hyggede sig. Det var noget Kristen havde savnet, men selvfølgelig var det ikke noget man gjorde så tit, hvis man ikke havde en kæreste. Det havde Kristen ikke haft længe, men denne aften sammen med Dean, kunne godt give hende lyst til at være sammen med ham. Kristen smuglede en hånd om til Deans nakke og nussede ham blidt i nakken med hendes hånd, uden at afbryde noget. Hun slap hans læber ganske kort og smilede frækt til ham, inden hun rode sine hænder gennem hans hår og gav ham endnu et kys. Hun kunne godt vende sig til det her.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Man dec 02, 2013 11:55 pm

Dean nød vært sekund af deres kyss og han ville ikke stoppe mere, det begynde måske at være lidt mere få ham end bare sex, i starten var det måske bare sex også kun være venner men han ville da gerne have det flere gang med hinde, han kan godt fortælle at hun kysser sku skide godt. Da hun sad på hans skød begynde hand at kertegne hindes side imens de stadig kyssede, enlig ville han bare så gerne have hinde lige nu og her, vis der var nogen som der ville komme nu ville han blive skide sur. Og ja kærster, det kunne de da os godt tænke han elsker og være sammen med hinde og de har nu os fint meget tilfæls så det ville da nok kunne blive godt sammen med dem. Han nød da hun begynde at nusse ham blidt i nakken, han smilte imens de kyssede. Da hun stoppede med at kysse ham kiggede han på hinde og gav hinde et frækt smil. Han gengælde med det samme hindes næste kyss få han ville bare have mere fra hinde. han lag hinde på sofaen og kyssede hinde vidrer. Han var ikke lige sikker om hun ville gøre det på sofan men så måtte hun sku sige det. Og nej det var ikke haskagen længer som der gjorde at han ville det var ham self få virkning af kagen var allerede goed igen. efter noget tid begynde Dean lige så stille og kysse hindes hals imen hans var stor hænder gik under hins trøje, vor han som før igen kertegnede hindes side.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tirs dec 03, 2013 6:40 am

For hver kys Kristen delte med Dean, gav hende mere lyst til ham. Hun havde slet ikke lyst til at stoppe det her igen. Dean gav hende en følelse af at hun fløj, det var en rar følelse, som hvis hun var forelsket i ham. Det var ikke fordi Kristen vidste hvor meget hun egentligt kunne lide ham, men hun vidste, at det var nok til at fortsætte dette her. Deans kys var magiske. Det var længe siden Kristen havde delt sådan et kys, med en fyr. Normalt var der ikke så meget romance i luften, det havde dog heller ikke været fyren hun var vild med i den sammenhæng, men det var helt sikkert, at hun var vild med Dean.
Kristens kys blev mere ivrige, stadig blidt, men hun hade en smule svært ved ikke bare at give helt efter. Det ville måske virke underligt hvis hun bare hoppede på ham, uden videre, men det var så fristende at hun kom helt i tvivl. Kristen nød Deans hænder og da han lagde hende ned på sofaen og fortsatte hans kærtegn, kunne Kristen ikke stå imod mere. Hun hev han roligt med sig ned uden at afbryde noget og sukkede lavt af nydelse, inden hun kort afbrød deres kys for at trække Deans T-shirt af.
Kristen var blevet overbevist af hans kærtegn og blide bevægelser, og var ikke længere i tvivl. Hun ville have ham, og hun ville virkelig gerne have ham i aften. Hun havde stadig et ben på hver side af ham, nu lå hun blot ned, med ham over sig, så hendes ben lå en smule bøjet omkring ham. Dean var en gentleman, han var faktisk for god til at det kunne være sandt. Men lige nu, troede Kristen fuldt og fast på ham og ville gerne gå hele vejen med ham. Desuden kunne det vel ikke skade? De var jo begge to voksne mennesker, hvis ikke andet, så blev det jo bare en hyggelig aften, de begge to kunne se tilbage på.
Kristen begyndte roligt at kærtegne Deans ryg. Hans hud var så blødt at det næsten føltes helt, som silke mod hendes hænder. Hun var tæt på at gribe fast i ham, så hun bare kunne holde ham tæt ind til sig, men hun ville så gerne mærke alt af ham på en gang.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tors dec 05, 2013 8:58 pm

Vis man nu skulle være helt ærligt så ville Dean alså ikke stoppe det her mellem de to nogen sinde det føltes alt så godt, og han havde os soden en mærkelig følse i han mave vilket han ikke har haft i laang tid ved en pige denne følse hade an få det meste når han begynde at kunne lide pigen megeeet godt som i og være forelsket! men det kunne han ju ikke allerede være nu? Men lige meget han kunne lide hinde hun kunne lide ham hvor ikk så bare gøre dette her, deres kyss var de bedste han har haft hindes læber var så dejligt blød og hun kunne bare kysse mega godt i det hel taget.
Da Dean kunne mærke at Kristen blev mere og mere ivrige smilte han lidt imens han stadig kyssede hinde, han var nu helt vildt og helt væk i hinde, hun var bare så dejligt og en af den slaks kvinde som man bare skulle elske og være mega vildt med. Da hun tog hans T-Shirt af gav han hinde et frækt og charmerende smil, nu viste han nu kunne han nok bare gå løs på hinde.
Dean kunne ikke holde sig rigtig tilbage længere han ville have hinde og det skulle bare være nu og her! Hun var så dejligt,lækkert og også en frækt ung kvinde som der ikke var bange få at sige hvad hun mener og det elskede ham. Så efter lidt tid hvor de kyssede afbrød han den og tog også hindes trøje af, han kiggede kort på hindes bryster og begynde med og smile imens han så kyssede hindes hals og spilede lidt ved hindes busker få at få dem op. Nu skulle han bare føle hinde! Ikke bare kyss og kram det skulle være alt fra hinde!._________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Fre dec 06, 2013 1:18 am

Kristen nød hvert et øjeblik med Dean. Hun var ret glad for ham, det var svært ikke at indrømme. Hun kunne mærke på Dean, at han gerne ville mere end bare, at ligge på sofaen med hende og kysse. Kristen havde ikke noget imod bare at ligge hos ham, og holde om ham. Men på den anden side, ville hun også gerne tage det næste skridt. Var det så forkert? Det kunne godt være hash kagerne, havde givet dem mod til at kysse, men ikke en gang hashkagerne, kunne styre deres lyster.
Kristen kunne slet ikke få sig selv til at stoppe, Deans krop var så tæt på hende, nu endda med en del blottet hud. Lige foran hende. Dean var rigtig sød, han havde alt, alt hvad hun godt kunne lide ved en mand, han så rigtigt godt ud, han var venlig og havde et dejligt smil, han var sjov, og han var ikke bange for at være sig selv. Desuden så var han en rigtig god kysser, hvilket jo altid kun var et plus.
Kristen smilede en anelse stort og fniste kort, da hun så Deans sexede smil. Det var altså svært ikke at blive glad, når man så sådan et dejligt smil. Hun var dog ikke længe om at kysse ham igen, efter hun havde fået hans T-shirt af ham. Kristen var ikke en vild kvinde, som hoppede direkte på fyre med det samme, men hun var nu heller ikke rolig nok, til at lade tiden gå uden videre.
Kristen løftede sig en smule mere op mod Dean, inden hun modvilligt slap hans læber, for at give ham chancen for, at tage hendes trøje af. Hun bed sig kort i læben da han kiggede på hende, og lagde derefter hovedet tilbage, så han kunne kysse hendes hals. Kristen lagde sig roligt ned igen og smilede tilfredst, over Deans kys. Hun var helt væk i ham, hun lukkede kort sine øjne, og nød Deans kys.
Kristen kunne dog mærke at Dean åbnede hendes bukser, hvilket fik endnu et smil frem på hendes læber. Hun lod ham åbne dem inden hun hjalp ham med at få dem af. Det var dejligt at være tæt på Dean, men hun var ikke tæt nok på ham endnu, hun ville gerne mærke ham helt tæt på sig selv. Kristen ventede derfor en smule utålmodigt på at hun igen kunne lægge armene om ham. Hun stjal et par kys, inden hun forsigtigt åbnede Deans bukser og fumlede med at få dem af ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Fre dec 06, 2013 4:22 am

Dean smed Kristen trøje bare i et hjørne og kyssede hinde vidrer,det ville blive en meget hyggeligt aften,efter de nu har gjord hvad de havde gang i så kunne de ju ligeså godt os bare ligge sammen og snakke lidt og han kunne have hinde i hans arme. Det ville da være dejligt, ja de var ikke i et forhold med alså det skulle man da heller ikke være få at have sex også bagefter ligge lidt sammen og bare snakke og nusse hinanden eller noget. Ja han havde måske mere følser få hinde men det skulle de da os lige få lov til og skulle tænke lidt over men tanken af det fik ham til og smile imens de kyssede, han kunne godt tænke sig et forhold med hinde hun var bare dejligt. Han kørte med han hænder helle hindes krop op og ned, hindes hud var så blødt og dejligt, han elskede det.
Da hun åbnede han bukser tog han dem af med det samme og smilte igen, det sexsede smil som altid, det var der bare der var ingen som der kunne lave om på hans smil men ja enlig elskede alle hans smil os drenge men okay det var nu bare bøsserne som der os elskede det.
Han kyssede blidt helle hindes krop og smilte imens han kiggede op på hinde.Så rejste han sig op imens hun sald på hans hofter,han kig op med hinde på han værelse vilket ikke var særlig stort men der var plads til en stor dejlig seng og et klædskab. Han lag hinde forsiktig på sengen og bøjede sig over hinde. Dean kyssede hinde igen og kørte med den ene hånd til hindes bh vilken han åbnede uden problemer. han smed bhen væk og kyssede hinde vidrer. Han skulle bare have hinde og det skulle være NU!


_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Fre dec 06, 2013 5:13 am

Kristen var vild med Deans kærtegn, han var helt utrolig. Hans hænder føltes helt rigtigt mod hendes krop. Hans læber mod hendes hud. Det var rart. Det var længe siden Kristen havde følt sådan her, men som sagt havde hun været alene en del år, uden en kæreste eller det der lignede. Kristen tænkte lidt over fremtiden, hun kunne godt finde på at være sammen med Dean. Hun blev mere og mere glad for ham, måske var det bare hendes krop, der virkelig længdes efter hans, men hun kunne ikke undgå at blive forvirket. Hvis hun var sammen med Dean, kunne de ligge sammen hver eneste aften, og lige nu, var det mere end nok til at overtale hende.
Kristen stønnede lavt af nydelse, hun ville virkelig gerne have mere af ham. Det var ikke nok at give hende en smagsprøve, nej hun ville have helle pakken. Og helt så hurtigt som muligt! Hun sætte igen et ben på hver side af ham, da hans bukser lå på gulvet et sted, blandt alt det andet tøj. Hun svingede sine ben rundt om ham, da han begyndte at løfte hende op. Hun var ikke i stand til at give slip, ikke endnu. Kristen bed sig selv en smule i underlæben, nussede hans brystkasse idet hun blev løftet op, og lød sine arme lukke sig sammen omkring hans hals. Hvis man ikke lige havde set, at de ikke havde andet end undertøj på, skulle man tro at Dean var ved at bære en fuld Kris i seng. Men sådan var det ikke. Kristen var ikke fuld, hun var nærmere høj på Dean dejlige kærtegn. Hun holdte sig selv ind til ham, med hendes arme og lod sine fingre kærtegne ham i nakken. Hun begravede sine hænder i hans hår og begyndte en smule ivrigt, at kysse ham igen. Uden at tænke på, at de skulle op ad en trappe og, at det helt sikkert var distraherende for ham.
Kristen blev ved med at kysse ham, indtil han forsigtigt lagde hende på sengen. Hun satte sig en smule op så hun kunne få fat på ham og trække ham med ned over sig. Hun greb igen hans læber med et kærligt kys og kærtegnede blidt hans ryg, med sine hænder. Kristen slap langsomt Dean med sine arme så Dean kunne få hendes bh af. Hun så ikke rigtigt hvor han gjorde af det, men hun var også ret ligeglad. Han var hos hende og det var det vigtigste lige nu. Han gik ingen steder.
Kristen gav ham endnu et blidt og kærligt kys, inden hun lod en hånd glide ned til hans underbukser. Hun trak dem langsomt af ham og rykkede lidt på sig selv for at få hendes af.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Fre dec 06, 2013 6:33 am

Dean smilte da han kunne høre Kristen stønne, det elskede han og høre få så viste han at han gjorde det som han var i gang med godt, og at pigen nød det. Han var simpel hen bare så glad få Kristen, vis de ikke havde mød hindanen viste han sku ikke om han nogle sinde ville komme til og følse mere end han ellers følte han ændrede hinde, men på en megeeet godt måde,han smilte faktiskt meget mere,han vare bare emre glad i det helt taget siden denne dag de møde,han viste at det var starten af skulle blive et meget godt venskab mellem dem, og ja han havde nu os en andelse om at de os skulle have sex, få deres krop har var starten af ville det det var bare deres hjerne som der ikke turde det intil idag, tak hashkage få det.
Da han gik med hinde på vejen op til værelset kyssede Kristen ham igen og selfølge gengælde han det han elskede hindes kys, hun havde nogle meget dejlige blød læber, der var ikke mange kvinder han kænde som der havde soden nogle godt læber men de kvinder han kendt havde han os kun en nat bare lige hurtig, det ville han ikke med Kristen med hinde ville han måske have flere natter, og bare ligge sammen og snakke,se film, lave mad og alt soden noget, bare have det sjovt på mange måder og ikke kun bare på en. Han havde ingen problem med at komme op af træppen imens de kyssede.
Dean kiggede kort på hinde da de lå sammen på sengen og han kyssede hinde igen,det var næsten kun kyss men nu var der heller ingen vej tilbage nu skulle han bare have hinde, nu kunne hun ikke bare sige stop så ville han godt nok være meget iriteret og os meget forviret over det. men han var nu os meget sikker på at hun ikke ville sige nej da hun os selv gerne ville det. Et smil kom frem på hans læber da hun tog det sidste af deres tøj af,han kyssede hindes hals, spræd hindes ben og førte hans lem ind i hendes underliv. Han startede med at være lidt langsom men blev så lidt hurtiger.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Fre dec 06, 2013 7:23 am

Kristen holdte sine øjne lukket, hun nød at ligge her hos Dean. Der var ikke rigtigt andet end ham i hendes tanker lige nu, hun ville bare gerne ligge hos ham hele natten. Det var ikke sådan hun havde tænkt da hun mødte ham på Davids tattoos tidligere og det var heller ikke det hun lige havde i tankerne, da hun tog hjem til ham. Hun ville sådan set bare have snakket med ham. Hun havde regnet med at de bare skulle sidde og grine sammen, snakke om noget sjovt og om dem selv. Men sådan blev det ikke. Dean og Kristen havde flirtet hele dagen, så det var vel ikke helt underligt at de nu lå her, var det? Man kunne nok godt havde forudset det, men selvfølgelig er det ikke det man tænker først, bare fordi man møder en, der ser godt ud.
Hashkagerne havde fået dem til at indse, hvor meget de egentligt havde lyst til hinanden. Det var Kristen kun taknemmelig for nu. Hun havde det godt, hun var virkelig lykkelig lige nu. Ikke fordi hun havde været forelsket i Dean, men fordi hun var tiltrukket af ham. Det var dejligt bare at give slip og leve livet lidt. Dean havde det vist på samme måde, han havde i hvert fald den samme idé i hovedet, som Kristen lige nu.
Kristen fortsatte hendes kys og trak ham en smule ivrigt ned mod sig, som et tegn til at hun gerne ville have ham. Hun ville rigtigt gerne have ham, lige nu! Der var intet, der kunne ødelægge denne aften. Det var en af de bedste aftner i Kristens liv, hun ville ønske at den varede evigt, på den måde behøvede de aldrig at stå op, de kunne bare blive liggende i sengen. Kristen stønnede en smule da hun kunne mærke Dean i sig. Hun lagde hovedet tilbage og tog fat i senge lagnet, da han kyssede hendes hals. Kristen lagde sine hænder på Deans brystkasse og kærtegnede ham blidt op og ned af brystet. Hun bed sig selv i læben af nydelse og lagde sine hænder i nakken på Dean, så hun holde ham tæt. Hun kunne ikke beskrive den følelse hun havde lige nu, det virkede helt uvirkeligt. Kristen kunne ikke blive meget mere glad, med hun var nu. Hun sukkede roligt og stønnede lidt en gang i mellem. Det var svært at lade være, hun havde virkeligt savnet dette. At være sammen med en sød fyr, som Dean. Kristen fortsatte deres kys og satte igen et ben på hver side af ham, for at komme tættere på ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tors jan 16, 2014 7:01 am

Dean kunne ikke tro på det som der skete lige nu det var bare ubeskriveligt, han har nu haft mange andrer kvinder men ingen som Kristen, hun er vilunderlig hun får ham til og smile bare soden og hun får ham til og have soden et mærkeligt følse igen som han ikke har haft i laang tid. Vis der var kærlighed ville det os være fint, han kunne ju godt lide hinde og han kunne ikke tænke på andet end hinde og ham sammen. Selv vis de nu var ferdig med deres sex så ville han stadig gerne bare ligge med hinde og bare snakke og snakke og snakke. Hun er det bedste som der kunne ske i hindes liv. Deres kyss føltes så godt hindes læber var perfekt og hun kunne bare kysse skide godt i det hel taget.Dean, havde intet imod at Kristen stønede en gang imellem, faktisk ophidsede det ham bare endnu mere og han kunne godt lide at kvinder gav lyd fra sig under sex, det var nu os lidt frækt. Der ud over, elskede han jo alt, som havde med sex og gøre og han elskede alt ved Kristen alt hvad hun gjorde. Han selv gav os et kort støn fra sig og begynde så at kysse blidt hindes hals igen.

((Sorry ikke lige det bedste svar og meget kort men det bliver længer skal lige i gang igen:)))

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Tors jan 16, 2014 7:53 am

Kristen havde en sær følelse i helle kroppen, hun var blevet overbevist om at Dean var helt igennem perfekt. Det var svært at sætte en finger på, hvad hun ikke kunne lide ved ham, og især lige nu. Lige nu var alt godt. Alt ville helt sikkert været anderledes mellem dem, når de vågnede op i samme seng, næste morgen. Kristen havde dog ikke behov for at lyve for sig selv, hun kunne godt se sig selv i øjnene næste dag og hun havde ingen problemer med at finde Deans øjne.
Kristen nød hans bløde læber mod hendes hals, og blottede igen sin hals en smule for ham. Hun havde intet imod hans kærtegn, men var derimod ret vild med det. Det var så blidt og dejligt, og slet ikke ubehageligt på nogen måde. Kristen bed sig selv en smule i læben og brummede en smule af nydelse. Hun lod sine hænder kærtegne hans brystkasse, hans ryg og hans arm, til hun langsomt fandt hans hånd. Hun gav sig til at flette deres fingere samme. Det var en rar følelse, hans nøgne fingerspidser mod hendes.
Kristen havde det rigtig godt, hun begyndte at kunne se en fremtid sammen med Dean. Et billede af hende og Dean der stod sammen og lavede med, mens hun havde et barn på skødet og en rund mave. Det var faktisk meget nemt at forstille sig. Selvom Kristen ikke helt var klar til børn og det store ansvar endnu, kunne hun ikke rigtig modsige, at hun var glad for at se at det var Dean, der stod ved hendes side, i stedet for nogen anden.
Kristen kunne mærke at lagnet under dem var blevet en smule fugtigt, mens de havde lagt der. Det gjorde hende ikke rigtigt noget, det var vel bare et tegn på at de begge to kunne lide det. Kristen kunne godt mærke at han ikke ligefrem var jomfru, han var ret god til det. I hvert fald bedre end de fleste Kristen havde været sammen med før i tiden.
Kristen var helt sikker på at hun ikke skulle op om lidt, i sit tøj og ud af døren. Hun ville blive hos ham hele natten. Ikke kun på grund af deres sex, hun ville bare gerne ligge hos ham. Det slog hende, at hun egentligt ikke vidste så meget om ham, så det var måske en oplagt mulighed for at få snakket lidt også.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Søn jan 19, 2014 12:19 am

Dean havde hans øjne lukkede i et stykke tid så han bare kunnde nyde helle dette øjeblim få hvem ved hvornår de to till gøre dette igen, vis han kunne så ville han nok gøre det med hinde vær dag, ok måske ikke lige frem vær dag men han ville nok ikke vente så lang tid intil de skulle have sex igen. Hun var noget helt specielt, han kunne se sig gifte med hinde, og han hun skulle have hans børn. Det kunne være den perfekte fremtid. Men han viste ju ikke så meget om hinde, måske var hun os en varulv eller inu værer en Vampyr, men ligemeget hvad hun ville være han ville blive ved hinde, lær hinde mere og kende og måske så komme sammen med hinde og have en fremtid med hinde.
Der var ikke så lang tid mere inden han kom i hinde, han lag sig ved siden af hinde og kiggede på hinde med hans sexede chamerende smil som altid. Det var nok den bedste sex han har haft intil nu. "Kristen, du er en vidunderlig pige" sag han og kyssede blidt hindes kin "Jeg vil gerne lære dig inu mere og kende" tilføj han og smilte til hinde. Han ville virkeligt bare vide alt om hinde, hindes første kys, hindes første gang, hvor hun kommer fra, hvad hindes familie hedder, hvordan hun var da hun var lille, bare alt skulle han vide om hinde.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Søn jan 19, 2014 1:27 am

Kristen stønnede en sidste gang og bed sig en smule i læben af nydelse. Hun åbnede langsomt sine øjne, efter Dean havde lagt sig ved siden af hende. Hun smilede en smule og lod smilet vokse uden at tænke over det, da Dean kyssede hende på kinden. Hun kluk lo kort, på en sød tøset måde og vendte sig mod Dean med et smil. "Tak." svarede hun og lod hendes hånd kærtegne hans ansigt. Hans hage, kind og omridset af hans øreflip. Hun så ham kort ind i øjne og smilede en smule genert til ham, inden hun plantede en kys på hans perfekte bløde læber.
Det var en smule underligt at ligge her hos Dean, det var uden tvivl en dejlig oplevelse at være hos ham, sådan her, men det fik hende til at tænke lidt over de sidste par dage med ham. Hun kom i tanke om, at hun slet ikke kendte hans efternavn, eller noget andet personligt om ham. Hun så ned og kærtegnede hans brystkasse, mens hun tænkte lidt videre.
Kort efter begyndt hun at fnise og grine lidt for sig selv. Hun bøjede kort sit hoved og lagde panden mod hans brystkasse, ved siden af sin hånd, inden hun igen rettede sig op og smilede stort til ham. "Jeg ved ikke en gang hvad du hedder.." smilede hun muntert og regnede med at han nok kunne se det var en smule komisk. Kristen ville gerne vide en masse om Dean, hvordan var hans familie, hvad hed de alle sammen? Hvor gammel var Dean egentligt? Var han født med det dejlige smil på læberne?
Kristen håbede at Dean med tiden ville besvare alle hendes spørgsmål, for det ville vel betyde, at de kunne rigtigt godt sammen. Måske kunne de blive tættere endnu. Det var i hvert fald ikke en dårlig idé i følge Kris. Hun ville hellere end gerne have at, han blev en stor del af hendes liv.
"Dean.." tøvede hun en smule forvirret og så på ham. "Hvad er det vi laver?" spurgte hun en smule nysgerrigt. Hun var selv ret vild med ham, men hun ville også gerne vide, hvor de stod henne. Hvad betød det at det lige havde haft sex, var det bare et one night stand?
Kristen var glad for at høre at Dean gerne ville lære hende bedre at kende. Det gjorde hende helt varm om hjertet. Hun nikkede lidt og lavede en sjov grimasse idet hun sagde: "Så du vil også gerne vide hvad jeg hedder?" spurgte hun drillende og smilede skævt og sødt til ham. Det var vel et godt sted at starte, med deres fulde navn, tænkte Kristen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Man jan 20, 2014 5:08 am

Han grinte lidt over det hun sag. Enlig havde hun ju ret i det, de viste ikke en gang deres fuld navn eller hvor gammel de var, men ok dean kunne nu godt se at kristen nok var over 18 så der var ikke noget som han kunne straffes få. "Ja det har du ret i" svared han hinde og smilte charmerende "Jamen så starter jeg vel bare med og sige det" tilføj han og grinte igen en smile. "Mit navn er Dean Knight" sag han så og så på hinde. hun var så smuk, så smuk så man næsten ikke kune trog på ham nor han sag det til en af hans venner at han havde noget med verdens flotteste pige.
Dean lyttede til hinde igen og smilte imens han gav hinde et kyss på kinden. "Vi laver vel bare det vi godt kan lide og det som vi er godt til" svared han med et grin. han syndest nu det her var enlig meget sjovt, normalt ville han ikke have haft sex med en pige som han godt kan lide første gang de er sammen med med Kristen var det godt nok anderledes, hinde ville han have med det sammen ligemeget om de ikke viste en skid om hindanden bare han kunne have hinde, også måtte de bare snakke om hvem og hvad de var senere.
"Jeg vil iværtfald vide alt om dig inu" sag han og smilte "Dette her var ikke bare et engangs knald" tilføj han og smilte "Vis jeg skal være ærligt så kunne dette her mellem os blive inu mere en det er nu" sag han og smilte igen til hinde. Det var ju sand han ville gerne have at dette her kunne blive til mere en bare en gang sex.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Man jan 20, 2014 8:25 am

Kristen lå tavs og nussede Dean blidt på brystkassen, mens hun lyttede til det ham. Et lille smil voksede sig frem på hendes læber, da hun hørte hans grin. Det var så rent, at man ikke kunne være i tvivl om at det var ægte. Kristen kunne godt lide hans navn, det var ret specielt og derfor passede det godt til ham. Han var lige så speciel. "Dean Knight" gentog hun roligt og bed sig kort i læben. "Hey Dean.." smilede hun skævt og puttede sig en smule mere indtil ham. "Kristen Diggory.." fortsatte hun kort og betragtede ham nysgerrigt for at se hans reaktion. Det ville ikke gøre så meget, hvis han kunne lide hendes navn. Det ville hun kun blive glad for.
Kristen lukkede øjnene et øjeblik og nød bare at ligge her helt nøgen sammen med ham. Det var ret fristende, også selvom de lige havde haft sex. Kristen havde ikke rigtigt ord for hendes følelser lige nu, hun vidste bare at hun havde det skønt sammen med Dean.
Kristen friste lidt over Deans svar til, hvad det var de lavede. Hun havde ikke regnet med at han ville svare så fjollet på det, men det gjorde hende ikke noget. Hun synes bare at det var en smule morsomt. Hun kiggede en smule ned og mumlede lavt "Hvilken bog har du læst det i?" Kristen tøvede kort men stoppede så, da Dean fortsatte hans svar. Det tog lidt tid før Kristen igen åbnede munden. "Godt.." svarede hun roligt og så ham blidt i øjnene. Hun lod igen sin hånd glide over hans brystkasse, hvorefter hun begyndte at lege med hans fingere. Hun flettede dem roligt ind mellem hendes og ud igen. "Jeg kan godt lide dig Dean.." sagde hun roligt og kastede et længsels fuldt blik mod hans læber. "Jeg vil ikke kun være et one night stand" hviskede hun fortsat i en blidt tone mod hans øre.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Man jan 20, 2014 8:49 pm

Han smilede og lyttede til hindes navn han syndest at den lød meget flot og der var ikke så mange som der havde soden et efternavn det var unike syndest han. "Diggory" gentog han og smilte "Det lyder meget flot!" sag han og smilede blødt til hinde. Han kunne virkeligt godt lide det det skulle man næsten ikke kunne tro, men det var nu virkeligt en specielt navn.
Han grinte lidt over hindes svar med. "Jeg kan ikke lige huske hvilken bog det var, men jeg har læst det et sted" svarede han hinde og smilte imens han blinkede til hinde. Han elskede hindes berøinger og at hun bare lå ved ham det var bare det bedste lige nu, han viste ikke rigtig hvad det var men han ville aldrig have at dette øjeblik skulle gå, det skulle kun være ham og hinde helle tiden nu. Han lyttede til hindes ord og smilte over dem han ville heller ikke havde at det bare skulle være et engang ting og han kunne ju os godt lide hinde. "Jeg kan os godt lide dig Kristen" sag han blidt til hinde og kyssede hindes kind."Og jeg vil gerne have at vi kan blive inutætter" tilføj han og smilede vidrer til hinde, nor han var sammen med hinde kunne han ikke stoppe med at smile. "Du er ikke bare et one night stand kristen du er mere end det!" tilføj han og kiggede på hinde, med han smil som altid.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Ons jan 22, 2014 8:36 am

Kristen afventede Deans reaktion, og bed sig en smule i læben mens. Hendes blik hvilede mod Deans brystkasse, hun virkede ikke så genert når man sådan lige så hende på gaden og det var hun heller ikke, men det var noget helt andet at ligge her med en sød fyr, som hun godt kunne lide.
Kristen smilede sødt til ham og nikkede kort, da han gentog hendes efternavn. Set lød som om at han godt kunne lide navnet, hvilket gjorde Kristen glad. Det var ikke fordi det var så vigtigt endda, men det var altid dejligt at vide at ens cruch kunne lide selv de mindste detaljer. Det tog ikke lang tid før Dean selv bekræftede hendes teori. Et lille smil kom til syne på Kristens læber og voksede langsomt. Hun begyndte at grine da hun hørte hans svar på hendes selv opfundet spørgsmål. "Jeg vidste du havde læst det et sted!" Klukkede hun med et stort smil på læberne. Kristen nød at ligge hos ham i hans seng, hans hud var dejlig blød mod hendes, hvilket gjorde det svært for Kristen, ikke at røre ved ham. Det at han lå nøgen hos hende, fik heller ikke lysten til at forsvinde helt.
Kristen blev en smule varm i kroppen da hun hørte Dean fortælle, at han godt kunne lide hende. Det gav hende lyst til at fortælle ham alt det, han endnu ikke vidste om hende. Hun smilede sødt til han og så ham blidt i øjnene inden hun hviskede til ham: "Hvis vi hygger os så meget sammen, hvorfor fortsætter vi så ikke?" Kristens stemme var lokkende og sød. Hun ville gerne snakke med ham, men lige nu var hun mere optaget af hans krop, end hans ord. Kristen lænede sig forsigtigt ind over ham og plantede et kys mod hans læber i håb om, at han ville gengælde det.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucas
Werewolf
Werewolf
avatar

Antal indlæg : 68
Points : 90
Reputation : 2
Join date : 18/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   Man mar 03, 2014 1:36 am

Dean elskede bare og ligge hos hinde, det føltes så godt, soden har an aldrig haft the ved en pige, normal vist var det ju soden at han var ved pigen også efter de hyggede gik han bare igen. Kristen var anderledes, meget bedrer og at de bare kunne ligge sammen var så dejligt, soden kunne det godt bare blive ved med de to. Hun smilte over hindes svar og kyssede hinde blidt på kinden. Enlig lå de bare og kiggede på hindanen i noget tid, men det syndest han ikke var slemt, det var rigtig dejligt bare glemme alt og kunne tænke på hinde og ham. Og ja han kunne da tydligt sehe hinde og ham sammen i fremtide, måske at de kommer sammen, senere får et barn, selvom Dean ikke er helt den stor fan af børn. Da Kristen igen begynde og snakke til ham komm et stort smil frem i ham, han kunne godt lide hindes stemme. Hun kyssede ham igen og han gængelde den, hvad ellers skulle han da gøre? Hun er den perfekte kvinde, måske er der et eller andet ved hinde som der måske er lidt ja hvordan skal man sige unormal men det ville han da være ligeglad med han er da heller ikke selv helt normalt, han er ju en varulv. Vilket han enlig snart os skal sige til hinde, han var lidt bare over havd hun så ville sige til det, men nu skulle det lige være ligemeget nu skulle det bare være hinde og ham. "Alså jeg vil da gerne hygge mig innu mere med dig" sag han imens de stadig kyssede og smilte imens.

_________________

"I will be looking for my Princess soon!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: "Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"   

Tilbage til toppen Go down
 
"Great, it's a date! I mean... not a date date.. is it?"
Tilbage til toppen 
Side 2 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: