Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 a latte no i dont drink it//Charlotte//

Go down 
ForfatterBesked
Arason
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 203
Points : 227
Reputation : 2
Join date : 07/02/13
Geografisk sted : bor sammen med Acacia

IndlægEmne: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Tors feb 14, 2013 10:51 am

S kaffe cafen
V regne
T 10,00
O folk
P som på billede plus en læderjakke
John komme gående ned på kaffe baren. Ikke fordi han ville ha noget kaffe mere fordi han ville væk fra den gamle og det kunne han kun lige nu. Da hans far ikke havde vagt han sukkede og gik op til hende der serverde kaffen. "hva skal det være knægt" sagde kvinden.Man kunne lugte der hvor de brygede kaffe han sukket og tog sig til hovedet. "når" lød det fra kvinden der åbenbart var ved og blive irterte. "bare en ren sort kaffe ikke andet" sagde john og kigede på hende. Inden han sætte sig af stolen og fik den han gav hurtiget pengene og gik så ned mod bordet. Mens kvinde råbte bage ham "hilse din far John" råbte hun og en masede andre gjorde det også. Hvorfor var hans far også så kendt her i byen men det var han. John sætte sig ved et bord for sig selv og smagte lidt til den ikke hans kop te men det kunne drikkes
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Charlotte
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 124
Points : 144
Reputation : 0
Join date : 13/02/13

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Tors feb 14, 2013 11:03 am

Charlotte var helt i gennem blødt godt op af regnen, som hun frivilligt havde bevæget sig ud i. Hun havde altid fundet regn dejligt, og som en hver anden pige fantaserede hun da om en dag at kysse en dreng i regnen, selvom hun forestillede sig den slags langt ude i fremtiden.
Hendes hår og tøj dryppede, da hun åbnede døren til COFFEA Espresso shop. Hun havde haft lyst til en latte da hun stod op, og eftersom hendes humør var i top, havde hun ikke haft noget imod at lade sig drukne i regn. Hun tog sin våde frakke af og smilede undskyldene til en ældre kvinde som sad og nød sin kaffe, da jakke strejfede hende. Hun lagde jakken over armen og mærkede tydeligt at vandet fra jakken trængte ind i stoffet på hendes sorte bluse, men hun tog sig ikke af det. Hun var alligevel helt våd og kold. "En latte tak" sagde hun med en behagelig høflig fin stemme, da hun nåede op til disken. Hun fandt nogle penge frem og lagde dem på disken, mens kvinden gik i gang med hendes order. Hun trommede en munter dæmpet melodi på disken, mens de charmerende brune øjne langsomt svævede rundt på de andre som var mødt op. Hendes blik faldt på en dreng som sad for sig selv og en ide fløj op i hendes hoved og et smil bredte sig på hendes læber. "Værsgod" lød det venligt bag hende og hun vendte sig hurtigt. "Tak" sagde hun og tog latten og gik inden kvinden ville kunne nå at finde byttepenge til hende. Hun bevægede sig ned til drengen og stillede sig bag stolen overfor ham. "Er her optaget?" spurgte hun med et imødekommende smil.

_________________
There's always a reason behind a smile,
whether it's real or fake.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arason
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 203
Points : 227
Reputation : 2
Join date : 07/02/13
Geografisk sted : bor sammen med Acacia

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Tors feb 14, 2013 11:24 am

John begynde og drikke af hans kaffe da en kvinde kom gående ind af døren og hold fast hun var genemblødt. Det var helt sikkert han smilte og kiget ned i kaffen men hans hår var jo stadig genemblødt af regne men han elskede selv regne og derfor var han gåede her hen. Måske ville han tag et smut forbi hans børnehave han smilte af det fordi det nok var en god ide men hans blik fangede igen pigen der havde kiget på ham nu og nu gik dirkte over mod ham. han sætte blikket mod kaffen igen men kiggede op da han hørte en stemme og kiget op det var pigen der havde kiget på ham. Han smilte ikke fordi han ville åbende sig helt det kunne hun godt glemme alt om det gjorde han næsten aldrig men han var jo høflige. "ja væresågod og sidde ned hvis de vil" sagde han og sendte hende et lille smil og kiget så på hans kaffe igen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Charlotte
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 124
Points : 144
Reputation : 0
Join date : 13/02/13

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Tors feb 14, 2013 11:18 pm

"Dejligt" sagde hun med et venligt smil spillende på hendes læber. Hun lagde jakken hen over ryglænet og satte sig derefter ned. Hun havde lagt planer for at få sig nogle venner i byen, det virkede jo meget logisk når nu hun skulle bo der i noget tid, hun havde i hvert fald ikke planer om at flytte. Stedet virkede meget fredeligt og indtil videre gik det meget godt for hende.
Hun stillede hendes latte på bordet, og flyttede stolen hun sad på, på plads ved bordet. "Jeg hedder Charlotte Mai" præsenterede hun sig selv høfligt og smilende, hvorefter hun nipppede kort til hendes latte, hun havde en kærlighed for kaffe og havde haft det siden første gang hun havde skulle tilbringe den første uge af sommerferien hos hendes kaffeelskende bedstemor. Hun smilede skævt. "Men du må hjertens gerne korte det ned" tilføjede hun muntert og stillede latten på bordet igen, mens hendes hænder endnu var lukket omkring den. Hendes hænder var stadig en smule kolde, og varmen der fra hjalp med det jage kulden væk.

_________________
There's always a reason behind a smile,
whether it's real or fake.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arason
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 203
Points : 227
Reputation : 2
Join date : 07/02/13
Geografisk sted : bor sammen med Acacia

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Fre feb 15, 2013 4:03 am

Han smilte og tog sig til hovedet. For at mærke på hans hår det var stadig vådt meget ende da. han smilte og nikkede til det hun sagde han kiget på hende og ud af vindue.t nogen gang han smilte igen og vente ansigt mod hende igen hun så meget godt ud måtte han indrømme men han var ikke ude efter en kærste de ville komme for tæt på ham ellers. ville han måske for en han smilte og vente blikket på hendes latte og hans kaffe. Han kiget hende i øjne og svarde "ok hva sigde du til Char" sagde han og smilte til hende han ville ikke gi hele hans naven til hende ikke i nu nogen ville måske senere han smilte og kiget på hende "John men du kan kalde mig johnny hvis du vil" sagde han og sende hende et lille smil igen og drikket lidt af hans kaffe
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Charlotte
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 124
Points : 144
Reputation : 0
Join date : 13/02/13

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Fre feb 15, 2013 6:11 am

"Char er helt fint" sagde hun med et muntert smil, og fandt det en smule morsomt at hun altid bad folk om at korte sit navn ned, mens andre med korte navne tit gjorde det længere. Men det fandt folk jo meget normalt.
Hun slap latten med højre hånd og trak fingrene gennem det våde hår og rystede det kort, så det faldt pænt om hendes ansigt. Havde hun haft et par små shorts på og en hvis t-shirt havde hun jo passet fint ind i de scener med bilvask. Hun kunne dog ikke se det frække ved en våd gennemsigtig t-shirt, men det var vel noget mænd kun forstod.
"Hvad drikker du?" spurgte hun med et venligt smil, for at få en samtale i gang. For hende var emnet ligegyldigt, bare der blev snakket om et eller andet, ellers ville det jo aldrig kunne udvikle sig til et venskab. Hun løftede sin latte og drak af den. Den smagte dejligt og varmede hendes langsomt op. Hun trængte til det og egentlig var tanken om et lunt tæppe, en film og en kop varm kakao meget tiltrækkende. Det havde hun dog ikke gjort siden hun havde været barn og hun var kommet hjem efter at have være ude med hendes søster og leget i sneen.

_________________
There's always a reason behind a smile,
whether it's real or fake.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arason
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 203
Points : 227
Reputation : 2
Join date : 07/02/13
Geografisk sted : bor sammen med Acacia

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Tors feb 21, 2013 8:37 am

John kiget op på hende kvinde der spurgte om hvad han drikket hun så meget godt ud men han var ikke lige den person der ville ha et forhold ikke i nu da han smilte skævt til hende og svarde "ren sort kaffe" sagde han og sendte hende det skæve smil igen han syndes nu at hun ikke så så ringe ud ud men da han begynde og ville snakke meget med hende han sukket og tog sig til hovedet han viste jo godt hvad hun drikket men han havde nogen store tænke om hende men han skubbet de tænker væk hun var sød men de kendte jo næsten ikke hinaden faktisk kende de slet ikke hinaden så han ville ikke bringe noget på bane i nu
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Charlotte
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 124
Points : 144
Reputation : 0
Join date : 13/02/13

IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   Fre feb 22, 2013 4:38 am

"Sort kaffe?" sagde hun med et fredsommeligt muntert smil spillede på hendes lyserøde læber. "Det er også godt, jeg drikker det mest hvis jeg overhovedet ikke kan vågne" tilføjede hun og lod smilet blive skævt. Det var sjældent at hun ikke kunne komme op om morgenen, men når det så endelig var så hjalp en gang sort kaffe altid. Desuden havde hendes kaffeelskende bedstemor været den som havde lært hende at holde af kaffe. Så hun var blevet oplært til at drikke st kaffe, hver sommeferie i den første uge.
"Bor du i byen?" spurgte hun derefter, for at fortsætte samtalen med ham. Hun ville meget gerne skabe nogle venskaber i byen og den bedste måde var jo at have samtaler med folk, desuden var emnet på en måde ligegyldigt, bare man fik en ide om hvordan den anden person var for en. Hun trak hånden gennem det fugtige hår, som endnu ikke var blevet tørt, det ville tage noget tid. Det kunne også være lige meget, da hun jo sikkert skulle ud i regnet, når hun på et tidspunkt besluttede sig for at tage hjem. Hendes fingre trommede lydløst på hendes kop, inden hun løftede den op og nippede til den.

_________________
There's always a reason behind a smile,
whether it's real or fake.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: a latte no i dont drink it//Charlotte//   

Tilbage til toppen Go down
 
a latte no i dont drink it//Charlotte//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: