Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Nothing to do here - Rebekah

Go down 
ForfatterBesked
Cherry
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 94
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 30/01/13

IndlægEmne: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 8:39 am

Tid: 17:56
Sted: Mystic Mall
Vejr: Forårskoldt og skyet
Omgivelser: Få folk som handler
Påklædning: Sort jakke, lyseblå sweater, lysegrå jeans og sorte converses


Cherry sad på en bænk inde i Mystic Mall. Hun havde taget derhen for at shoppe, noget hun altid havde elsket at gøre, men ikke var så muligt mere eftersom hun intet job havde, boede alene og var arbejdsløs. Hun levede af sin opsparing af de penge hun hver månede havde lagt til side, da hun stadig boede hjemme, så hun ikke brugte dem alle på tøj og andet, som teenages piger har det med at bruge penge på.
Det mørkeblonde hår var sat op i en pjusket hestehale. Da hun drejede hovedet svingede den svagt og faldt til ro igen, da hun blev ved med at se ned mod indgangen hun var kommet ind ad tidligere på dagen. Hun havde været alle tøjbutikker igennem uden at købe noget og det var noget hun aldrig havde troet skulle ske.
De fleste menneske så ud til at være noget ældre end hende, i trediverne og der op efter. De bar poser fra butikker, som afslørrede at de højst sansynligt var der for at købe aftensmad. Det fandt Cherry på ingen måder unormalt, eftersom klokken var jo blevet så mange at det var det som folk havde i tankerne. Selv overvejede hun om hun skulle finde et sted og spise aftensmad og så tage hjem derefter, selvom hun hellere ville have noget selskab. Hun lynede jakken op og afslørede den lyseblå sweater som hang løst omkring hendes krop. Ved den store v-udskæring kunne man se stropperne til en sort top. Hun lagde det ene ben over det andet, og hvilede hænderne om det opløftede knæ. Hun frøs ikke, da der jo var tilpas varmt, men hun kunne dog regne ud at ligeså snart hun kom udenfor ville hun tydeligt kunne mærke forskellen på temperaturen, da hun altid havde haft let ved at fryse. Et kort dæmpet suk forlod hende samtidig med at hendes krop faldt lidt sammen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katharina
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 101
Points : 107
Reputation : 0
Join date : 29/01/13

IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 8:54 am

Påklædning::.
Plus::. Et par slidte jeans, et par høje sorte støvler med høj hæl også hendes daglys ring.

Hun bevægede sig graciøst hen over gulvet, med de mange poser tøj, havde hun mindst tøj til flere måneder, men sådan var hun jo, stinkende rig og den yngste i en søskende gruppe der i alt med hende i var på....ja omkring 4, før hen havde de været 5, men Nathaniel var væk, forsvundet og hun var sikker på at det var den idiot til Kol's skyld, han havde sikkert gjort et eller andet ved ham.
Hun smilede mystisk til folk omkring sig, selvom hun aldrig direkte vidste nogen form for glæde, det var bare en familie ting, folk i hendes familie havde svært ved at stole på andre og til tider også hinanden, hvilket stank nogen gange, men når det kom til stykket hjalp de hinanden.
En menneske pige fangede hendes opmærksomhed, fik hende til at hæve hendes perfekte øjenbryn og lægge på skrå, hun så ikke ud til at have de fleste penge i verden, hun rettede hoved op og smilede fuldkommen ulæseligt, dog tog hun sig ikke af de varmblodet, dumme svage mennesker i fælge hende selv, en tankegang hun faktisk delte nogle lunde med Kol.

_________________
Katharina Morana Abaddon Seymour.

Do not always believe in the beauty and kindness she owns, yes she might be beautiful, but do not piss he off, because it may be the last you do..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cherry
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 94
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 30/01/13

IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 9:03 am

Cherry sad i sine egne tanker og havde en indre dialog med sig selv, om hvor vidt hun burde gå hjem ad. Gik hun hjem var der jo ingen chance for at få noget selskab og hun kendte endnu ingen så godt at hun bare kunne ringe og de med det samme ville komme forbi, eller lade hende komme forbi. Hun drejede hovedet lidt og lod de klare blågrå øjne falde på en pige med flere poser fra tøjbutikker.
Et smil lyste op på hende læber ved synet, da det mindede hende om alle de shoppingturer hun havde været på sammen med hendes gamle veninder. Hun havde tonsvis af tøj der hjemme, men nu havde hun ikke penge til at købe mere, hun havde sådan set ikke brug for noget nyt. Men følelsen af at have noget nyt og smart tøj på styrkede selvtilliden, selvom hun dog ikke rigtig manglede det.
Hun løftede blikket til pigens ansigt, og smilede imødekommende, mens hun kort forsøgte at tyde pigens smil. Pigen var smuk, og ville sikkert være i stand til at knuse samtlige drengehjerter som hun mødte på sin vej.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katharina
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 101
Points : 107
Reputation : 0
Join date : 29/01/13

IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 9:12 am

Hun løftede kort hoved op, havde ryggen som altid rank i den perfekt holdning, smilet var mystisk, som om det sagde noget også alligevel ikke, øjnene fuldkommen ulæselige, men alligevel også drillende et eller andet sted.
Hun bevægede sig elegant hen mod hende og stoppede op en meter fra hende "her sidder du så, helt alene" klukkede hun og bare lyden af hendes stemme, den britiske accent, der var en typsik familie ting, Kol, hende, Gideon og Kyle havde den, den bløde stemme, med den stærke britiske accent også den gammeldags måde at snakke på, ikke helt normal kunne man kort sige.


//Undskyld hvis det er for kort Very Happy.

_________________
Katharina Morana Abaddon Seymour.

Do not always believe in the beauty and kindness she owns, yes she might be beautiful, but do not piss he off, because it may be the last you do..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cherry
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 94
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 30/01/13

IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 9:41 am

Cherry smilede venligt til hende og opgav næsten at tyde hendes smil og øjne. Hun var ikke vant til en pige med den slags udstråling, ikke at hun fandt det dårligt, hun blev blot nysggerig efter at finde ud af hvad for en type hun var.
Hun havde altid været åben overfor folk, og havde tildels det med at stole for meget på andre til at starte med. Hendes mor havde tit sagt at hun var uansvarlig at hun sådan stolede på folk og tog med hjem til fremmede hun lige havde mødt. Men der var aldrig sket noget, og hun var indtil videre typen som tænkte at der nok aldrig ville ske noget ved det, ud over at hun kunne få venner.
"Ja..."sagde hun med et skævt charmerende muntert smil og rejste sig op fra bænken. Hun kunne godt lide pigens accent og måde at snakke på, hun fandt det anderledes og samtidig veldig charmerende. "Der er jo ikke så mange der har tid til at snakke" tilføjede hun smilende, og lod kort blikket falde på en kvinde med en liter mælk og en bakke kylling i hænderne. Alle var på vej hjem til deres familie for at lave mad.


//Har intet imod korte svar, bare det ikke bliver kedeligt Wink //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katharina
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 101
Points : 107
Reputation : 0
Join date : 29/01/13

IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 9:48 am

Hun nikkede stille og lagde armene over kors, så pigen dybt ind i øjnene, hvis hun ville kunne hun med lethed hypnotisere pigen her til at gå friviligt med hende, så hun kunne tømme hende fuldkommen, dræne hende tør, men af en eller anden grund gjorde hun det ikke "nej hvor sørgeligt" sagde hun med en stemme der var tyk af sarkasme, selvfølgelig var det da ikke det, og englelig var det ikke hendes problem, hun havde en bror der skulle findes, Kol skulle bare findes også skulle han straffes for hvad han havde gjort.
Hun kørte hånden igennem det lange blonde hår "jeg hedder forresten Rebekah" hun holdte ikke hånden frem, det gjorde hun bare ikke overfor mennesker, medmindre hun senere ville slå dem ihjel eller meget værre.


//Okay super Very Happy.

_________________
Katharina Morana Abaddon Seymour.

Do not always believe in the beauty and kindness she owns, yes she might be beautiful, but do not piss he off, because it may be the last you do..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cherry
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 94
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 30/01/13

IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   Fre feb 01, 2013 10:24 am

Cherry bedmærke i sarkasmen i Rebekah's stemme, og overvejede kort om hun var typen som hun selv kategoriserede som en bitch. Men hun mindrede sig selvom at det var for tideligt at dømme hende, desuden kunne nogle mennesker have en dårlig dag og det påvirkede deres opførelse. Hun besluttede sig derfor hurtigt til at lagde emnet ligge, også fordi at det ikke var noget videre spændende, at snakke om at hun var der alene. Selv fandt hun det ikke interessant.
"Cherry" præsenterede hun sig selv med et venligt smil, og pustede kort til pandehåret da det faldt ned foran hendes øjne. Hun betragtede kort Rebekah's hår, som også var blond men bare mere lyst end hende selv, som var mørkeblond. Hun havde tit misundet piger med lyst blondt hår, eftersom det oftest var piger med den blondefarve som var med i blade.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Nothing to do here - Rebekah   

Tilbage til toppen Go down
 
Nothing to do here - Rebekah
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 002 - Mystic Falls :: Town Square :: Mystic Mall-
Gå til: