Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 You are here to?Wow I diden´t know that!~Ansonia

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: You are here to?Wow I diden´t know that!~Ansonia   Ons aug 28, 2013 5:13 am

Tid: 20:45
Sted: Club 21
Omkring: en bar,folk der danser og har det sjovt
Vejr: en vind stille nat
Tøj:


Jason var lige kommet til byen og ville nu lidt ud at feste få at kunne møde nogle ny folk, især nogle piger.Han gik fra sit lille hus hen måd Club 21, på vejen så han nogle drenge som han snakkede med dagen før, han hilste på dem og gik så vidrer til clubben.Da han var der gik han ind i clubben og kiggede sig lidt omkring få at kunne se om der var nogle lækker piger han kunne snakke med, men nej det var der så ikke, inu men måske ville der komme en lidt senere hen af aften.Han satte sig ved baren og bestilte en whisky hvilken han drak på en gang. Så bestillte han en til og kiggede så igen efter nogle piger. Efter laaang tid fik han øj på en pige som der godt kunne line hans Ex´s kæreste Ansonia men han rystede bare på hovedt få det kunne ju ikke være hinde. eller kunne det?.han sukkede lidt da han tænkte tilbage til den tid med hinde og hvorfår de slå op med hindanden, han var en helt anden denne gang nu ville han aldrig kunne finde på at være en pige utro.Han stod op og gik langsom hen måd pigen. "Ansonia? Er det dig?" sag han med stille og rolig stemme, fordi han viste at hun nok ville lave en scene nu og blive mega sur på ham igen.


//håber den er fint((:
Tilbage til toppen Go down
Ansonia
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 32
Points : 34
Reputation : 0
Join date : 25/08/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: You are here to?Wow I diden´t know that!~Ansonia   Ons aug 28, 2013 5:44 am

Påklædning:


Ansonia var taget på club med et tre piger fra hendes college, de var blevet sat i gruppearbejde sammen og på den måde havde Ansonia lært dem at kende. De tre piger var allerede gode veninder og havde inviteret Ansonia ud som en velkomst til byen. Pigen som hed Tami havde insisteret på at hun havde lånt en af hendes kjoler. Ansonia gik ikke altid i kjoler og havde det bedst i en hættetrøje. Da det havde været hendes far som havde stået for hendes opdragelse, var hun til tider en anelse drenget. De andre piger gik mod toilettet i samme øjeblik en stemme tiltalte hende. Hun slog blikket i gulvet og stoppede sig i at krympe sammen ved hans stemme. Selvom der var gået to år, genkendte hun stadig hans stemme. Hun drejede rundt, så hun havde frontet lige mod ham. Hun hade en drink i hånden og overvejede kraftigt om hun skulle tyrer den efter ham. Men hun beherskede sig til at sende ham et overdrevet falsk smil. "Jason" sagde hun bisk og lagde hovedet en anelse på skrå, så det lange hår faldt lidt ned over hendes venstre skulder. Hun havde som en hver anden teenager pige være ulykkelig over at miste sin kæreste, men da hun ikke havde haft flere tårer for ham, havde hun smidt ham i glemmebogen. At han nu var i den by hvor hun lige var flyttet til, ville ikke hjælpe med at holde ham glemt. Hun gik rundt om ham, samtidig med hun drak drinken i et drag. Skulle hun holde ud at han var på clubben havde hun brug for endnu mere alkohol, også selvom hun aldrig havde kunne tåle særlig store mængder af det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
You are here to?Wow I diden´t know that!~Ansonia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: