Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Come play with me, darling - Pernille & Ryder

Go down 
ForfatterBesked
William
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 6
Points : 10
Reputation : 2
Join date : 28/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Come play with me, darling - Pernille & Ryder    Ons mar 27, 2013 12:46 am

Tid: 20.00
Sted: Ved legepladsen
Omgivelser: Ingen. Det er lidt sent at være på en legeplads.
Vejr: Snart mørkt. Man kan se de første stjerner på himlen.
Påklædning: Her!

Williams læber krængede over i et skævt smil, mens han betragtede legepladsen. Han havde været der før, for meget længe siden, men der var ikke en eneste ting, der havde ændret sig. Bortset fra kvinden, der lå og gispede og vred sig foran hans fødder, selvfølgelig, men hun talte næsten ikke med. Hun var ligegyldig i alles øjne - selv i samfundets øjne, der vel på en eller anden måde havde opgivet hende. Prostitueret med tidligere stofmisbrug. Nu kunne man nok gå hen og tænke, at han havde valgt netop dette offer, for at være god ved samfundet, og simpelthen bare skaffe hende af vejen, men det var ikke tilfældet. Faktisk havde han valgt hende, fordi der ikke var nogen der ville komme til at savne hende nogen sinde. Han ville ikke vække opsigt i byen, og da slet ikke når nu han var ny.
William himlede med øjnene for sig selv. Selvfølgelig ville han gerne vække opsigt, rettede han sig selv, bare ikke endnu.
Kvinden begyndte at hulke, og William hævede et øjenbryn mod hende. Hun var ulækker. Han brød sig ikke om blodet fra folk, der havde været under indflydelse af stoffer. Faktisk syntes han at menneskeblod var lidt middelmådigt i det hele taget. Lidt ligesom at blive ved med at spise havregrød til morgenmad. Kedeligt i længden. Hvis han selv kunne vælge, ville han drikke engleblod hele tiden - Det var han sikker på, aldrig ville blive kedeligt. Aldrig. Nogen. Sinde. Han havde aldrig forstået hvordan det kunne være, at engle smagte så godt. Han havde prøvet at beskrive smagen, indtil det var gået op for ham, at det måske ikke var smagen der var god, men det ekstra liv der var i engle. Blodet var lidt sødere, selvfølgelig, men det gav én en frygtelig god følelse inden i.
Kvinden peb igen, og William sukkede for sig selv. Nu havde han faktisk mistet appetitten af at tænke på engleblod. Men da han så kvindens håndled, der havde været bundet sammen med reb i et pænt stykke tid nu, sprang hans tænder frem alligevel. Hun havde vredet hænderne så meget, at der var kommet sår, og nu kunne han også lugte blodet. Med en let klukken satte han sig på hug.
Han tyssede roligt på kvinden, og lagde en finger mod hendes læber.
"Ssssshhhh, min kære. Det er ovre lige om lidt" Hviskede han med et kækt smil, før han begravede tænderne i hendes hals. Hendes skrig druknede i en velkendt gurglende lyd.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Come play with me, darling - Pernille & Ryder    Ons mar 27, 2013 2:59 am

Påklædning; Hvid t-shirt som er lidt beskidt, cowboybukser der er nogle huller ved knæene, og hvide sko med lidt mudder. Håret er løst.

Legepladsen! Pernilles lille barnlige hjerne sagde altid til hende at legepladsen var et velsignet sted. En lille lykkelig latter kom fra hende mens hun løb hen imod legepladsen med armene viftende over hovedet. Den søde lille latter var som ren engle musik. Hun elskede legepladser! Det var jo for børn! Hun smilede lykkeligt, og hoppede resten af vejen hen til en gynge. Hun satte sig på gyngen, og smilede. Hun sad bare lidt på den, og overvejede hvor hun skulle sove henne... Det var jo meget mørkt snart. Hun ville ikke gå i ren mørke hen til gaderne igen... Man vidste aldrig hvilke mænd der var derovre... Hun krympede sig kort.
Da hun hørte en kvinde der peb så hun hen imod lyden. En mand... Og en kvinde. Hun rynkede panden lidt, og rejste sig op. Hvad lavede de dog? Hun spærrede øjnene op. Kvinden var bundet! Nej! Pernille rettede sig, og så med ét helt alvorlig ud... Desværre fik det hende bare til at se mere nuttet ud. Hun havde små rynker i panden, og knyttede næver.
Pernilles øjne spærrede sig op da manden begravede sine tænder i kvindens hals. Pernille stormede mod manden.
"Slip hende, din fede klaphat!" Råbte hun højt med sin lille pige stemme. Da hun var nået hen til manden, og kvinden slog hun barnligt sine små hænder mod mandens side. "Slip hende, dit grimme monster!" Blev hun ved med at råbe. Som den lille 'heltinde' Pernille inderst inde var kunne hun med sin barnlige fantasi forestille sig at hun bankede den dumme mand til plukfisk, og reddede kvinden! Men om hun overhovedet kunne slå manden til plukfisk var et stort spørgsmål... Der var dog ikke meget sandsynlighed for det.
Tilbage til toppen Go down
Ryder
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 9
Points : 12
Reputation : 1
Join date : 05/03/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: Come play with me, darling - Pernille & Ryder    Tors mar 28, 2013 12:07 am

Ryder var døset hen inde i et af de små legehuse. Han kunne stadig smage alkohollen på tungen, og spyttede irriteret hen imod vinduet. Det var typisk. Han havde prøvet at finde et godt sted at sove - et stille sted - og nu var der turmult uden for det lille hus. En eller anden hulkede, og en anden begyndte at tale. Uden tvivl en form for kærlighedsskænderi, tænkte Ryder og lukkede øjnene igen. Han var fristet til at gå ud og bede dem finde et andet sted at erklære deres evige - eller knapt så evige kærlighed til hinanden, men han var en smule svimmel, og magtede ikke at rejse sig op. Det var lang tid siden han sidst havde været fuld, og han mente at han havde brug for mere søvn for at komme sig helt. Hans hoved gjorde desuden ondt, og han følte at dem udenfor bare råbte højere og højere. Med rynkede øjenbryn gik det op for ham at der var kommet en tredje person ind i billedet. Det lød som en lille pige. Han klukkede stille for sig selv. Så var det nok et ægtepar der havde problemer. Med et suk lukkede han øjnene igen, og stoppede ørene til med hænderne.
Han tøvede.
Der var ét eller andet galt. Faktisk var der noget galt. Ryder fjernede sine hænder, for at finde ud af hvad problemet var. Han kunne ikke helt finde ud af hvad der havde alarmeret ham. Så huskede han lidt tilbare fra første gang han havde lukket øjnene. En gurglende lyd. Gurglen. Piben. Et skrig, der druknede.
Ryder satte sig op med et sæt, og ignorerede hovedpinen der blussede op. Mord? Han spidsede øre for at lytte til den lille pige, der panisk var begyndt at råbe. Slip hende, dit grimme monster! Ryder himlede med øjnene. For himlens skyld. En lille pige! Lidt usikkert kom han på benene, og listede sig hen til sin taske hvor han tog en flaske vand og en smertestillende pille. Han fik det hurtigt ned, og proppede så et tyggummi i munden. Han magtede ikke en slåskamp. Han magtede ikke mord. Han magtede ikke at en lille pige kunne komme til skade. Han magtede det bare ikke. Med et suk åbnede han døren udtil, og trådte ud.
Synet fik ham til at tabe kæben. Den lille pige der slog på manden, der var bøjet over kvinden og... Drak af hende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
William
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 6
Points : 10
Reputation : 2
Join date : 28/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: Come play with me, darling - Pernille & Ryder    Tors mar 28, 2013 4:00 am

William var nær ved at få blod ned i sin hals. Han spyttede irriteret mod kvinden, der lå livløs foran ham, og vendte sig så mod pigen, der prøvede på at slå ham. Med hendes bittesmå hænder virkede det tydeligvist ikke, men han kunne vel beundre hendes mod. Eller dumdristighed - det kom vel an på hvilke synsvinkel man så det fra. Han havde været så meget inde i en verden af rus og blod, at han havde slået alle sine parader ned, og han var glad for at det bare var en lille pige. Det kunne have gået grueligt galt, hvis der havde været folk med pistoler eller blot andre vampyrer. Det var der han lagde mærke til at der var noget anderledes med pigen. Normale mennesker var skredet uden at tænke sig om særlig længe. Med et skævt smil tørrede han blodet af sin mund med bagsiden af hånden, og vendte sig mod den lille pige, der råbte latterlige skældsord af ham.
"Du burde få dig et bedre ordforråd. Ordet klaphat er ikke videre skræmmende
" Klukkede han, og kneb øjnene sammen, mens han betragtede hende. "Lille pige," sagde han med nynnende stemme, og greb hurtigt fat i hendes håndled. Hvis hun begyndte at skrige, måtte han vel finde på noget at proppe i hendes mund. Måske tørklædet fra den nu døde kvinde? Med opspærrede øjne gik det op for ham hvad der var specielt ved pigen. Hun duftede usandsynligt godt. "Lille engel" spandt han, og slikkede sig om munden. "Giver du en smagsprøve?" Han klukkede for sig selv, og lagde blidt en finger på pigens læber for at signalere at hun skulle dæmpe sig. Det kunne jo ikke nytte noget at de blev forstyrret. Engleblod! Williams hjerne kørte på højspænd fordi han lige havde fået blod, og egentlig var han mæt. Men nu hvor han havde en engel, kunne han jo ikke bare forspilde chancen for at få en lille drink.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Come play with me, darling - Pernille & Ryder    Tors mar 28, 2013 4:25 am

Grrrr...! Manden skulle slippe kvinden! Inde i Pernilles lille fantasi kunne hun se sig selv give manden en lussing der fik ham ned, og ligge. At hun så ham tigge om nåde. Pernille kneb øjnene lidt sammen, og så irriteret op på manden. Da han vendte sig om mod hende trådte hun hurtigt tilbage. Han var høj! Og dum. Hun stampede ned i jorden med den ene fod, og så surt op på ham. Hun lagde armene over kors, og stampede igen ned i jorden.
"Og, du burde få dig en bedre attitude, dumme mand!" Sagde hun muggent, og slog ud efter hans mave. Lille pige?! Næ! Hun bakkede bagud igen. Hun rakte tunge af ham, og stampede ned i jorden igen. Hun vred sig da han greb fat i hendes håndled. "Slip mig din fede fisk!" Snerrede hun. Hun skreg ikke. Det var hun alt for stædig til. Hun stoppede med at vride sig. Hun stampede ned i jorden igen.
Hun kunne mærke at noget ville ud fra hendes ryg, men hun holdte det inde, da han sagde lille engel. Hun kneb øjnene lidt sammen. "Sig mig, er du dum? Jeg giver dig ingenting, din grimme dumme idiotiske torsk!" Hun smilede lidt overlegen. Hun bed i hans finger da han lagde en finger på hendes læber.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Come play with me, darling - Pernille & Ryder    

Tilbage til toppen Go down
 
Come play with me, darling - Pernille & Ryder
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: