Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Will everything be different now? - Lucian

Go down 
ForfatterBesked
Lena
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 15
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 13/03/13
Geografisk sted : MF

IndlægEmne: Will everything be different now? - Lucian   Tors mar 14, 2013 4:37 am

Tid: 14:00
Sted: Drowning Creek
Vejr: Solskin, kølig blæst og stort set skyfrit
Omgivelser: Fredeligt og fugle sang
Påklædning: En lysebrun jakke, en mørkeblå luftig silkebluse, stramme sorte jeans afklippede til shorts, sorte nylonstrømpebukser og sorte converses


Vandet i søen var endnu for koldt til at et klogt sind ville hoppe i, Lena ville i hvert fald endnu ikke tage en dukkert i søen, så længe vinteren endnu havde lidt tag i efteråret. Denne dag havde dog været stort set det ideale for Lena's forestilling til hvordan vejret burde være, på en efterårsdag. Solen varmede dejligt, dog kølede blæsten en ned, så det var endnu ikke muligt at smide jakken.

Lena sad på en sten ved vandkanten, med blikket rettet ned mod hendes skospidser som kun var få millimeter fra det gysende kolde vand. Hun var lige flyttet tilbage til byen, efter at have været bort rejst med hendes mor i nogle få år. Alt var indtil videre som hun huskede det, dog var en ting anderledes. Hendes udseende havde ændret sig tydeligt, hvis man altså havde kendt hende inden. Hun havde altid været skolen tykke pige med det store trolde hår. Nu havde hun smidt kiloerne som gjorde det muligt at kalde hende tyk, og skulle folk kalde hende noget nu var det kun lettere buttet. Et lille fredsommeligt smil spillede ved hendes mundvig, som endnu ikke ville lade det vokset sig helt til at rigtigt smil. Hun sugede den friske luft ind gennem næsen og talte til fem, før hun lod det sive ud mellem hendes læber igen. Vejret var dejligt og ville umuligt bringe det triste humør frem i nogen. Solen lunede hendes lange lokker, som hang ned omkring hendes ansigt som et gardin. Hun havde altid været kendt for sit store krøllede hår og selvom hun havde tabt sig, var det ikke svært at genkende hende på grund af håret. Svagt vippede hun hovedet, mens hun endnu så ned af, så det lange hår svævede fra side til side i en sælsom dans med blæsten som få gange lokkede det med til an dans. Smilet voksede pludseligt og hun rettede sig op, samtidig med hun lukkede sine øjne og lod ansigtet vende op mod solen, så det kunne lune hende lidt mere. Hun sukkede tilfreds og sank i skulderne, så hun sad helt afslappet på hendes sten.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucian
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 30
Points : 34
Reputation : 0
Join date : 11/03/13

IndlægEmne: Re: Will everything be different now? - Lucian   Tors mar 21, 2013 6:39 am

Påklædning::. En slid t-shirt, hulede jeans også et læder armbånd på højre hånd, plus en sort stok.

Det er var nu ikke fordi han holdte af at gå turer i skoven..nej han elskede det, følelsen af den milde brise mod hans ansigt, lugten af skoven...det var bare vidunderligt også selvom han ikke kunne se en pind, så var følelsen af omgivelserne nok for ham. Da han jo var en person der holdte af kunsten i alting, så var en skov eller mere præcist denne skønhed her ingen forskel. Han vandrede yndefuldt gennem skoven, med sin stok foran sig, hvorfor han lige præcis havde valgt at tage den med i dag var ham et mysterie, han gik jo perfekt uden, så det var ikke ligefrem til støtte at den skulle være der.
Da han endelig nåede hvad der lugtede som en sø, stoppede han pludselig op, ville bare lige nyde det hele, dog fangede han lugten af menneske. han var dog ikke en af dem som gik amok på dem og flåede halsen op på dem, han fortrak langt hellere doner blod, da det gav ham en mere fredfyld følelse. Han fik det bedre med sig selv og ja det gav ham en ro i stedet for skyldfølelsen af at havde slået en eller anden ihjel.
Han fangede ikke hendes blik, af åbenlyse grunde, men så bare frem, stolede på sine sanser til at hans øjne vel lå på hendes ansigt eller i det mindste på hende og ikke nogle private områder "jamen goddag" han smilede og gik langsomt hen mod hende.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lena
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 15
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 13/03/13
Geografisk sted : MF

IndlægEmne: Re: Will everything be different now? - Lucian   Tors mar 21, 2013 8:40 am

Lena fik fornemmelsen af at en anden var tilstede ved søen. Langsomt drejede hun sig for at se, om det var en som havde potentiale for at kunne gå som selskab. Hendes hår dansede svagt i den blide vind som lå om søen. Smilet voksede på hendes læber, da hun rettede blikket mod den unge mands ansigt. "Goddag" sagde hun med en stemme som tydeligt afslørede at hun smilede. Hendes blik faldt kort på hans øjne som ikke så ind i hendes, der var noget ved dem som ikke var helt rigtige, men hun ville heller ikke sige at der var noget helt galt med dem. Hendes smil blev skævt da hun fik øje på stokken og hun lagde hovedet en anelse på skrå. Men inden hun nåede at tænke mere over det, kom hun til at flytte så meget på foden, så den kom for tæt på vandkanten. Hun hoppede op med det samme og sprang længere ind på land med et muntert kluk og hoppede på et ben, mens hun løftede den våde sko op. Det store hår hoppede i takt med hende og satte gang i luften omkring hendes hoved. "Æv altså" mumlede hun, men var tydeligt endnu i godt humør, trods at hendes sko nu ikke ville være så behagelig at gå rundt i. Hun kom med det samme i tanke om at hun jo ikke var alene og så hen på den unge man med et flovt, dog muntert, smil og lidt undskyldende øjne.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucian
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 30
Points : 34
Reputation : 0
Join date : 11/03/13

IndlægEmne: Re: Will everything be different now? - Lucian   Tors mar 21, 2013 9:21 am

han lagde stokken fra sig og gik elegant hen mod hende med haenderne i lommerne, han var ikke ligefrem....eller i foolge ham selv den smukkeste, men ud fra lyden af hendes stemme og maaden hun duftede paa mente han at hun var ganske smuk "smuk eftermiddag" brummede han og koorte haanden igennem haaret, hvordan mon hun ville reagere naar hun fandt ud af at han var blind. Ville hun foole foragt for ham, eller vaere ligesom saa mange andre, naesten toore ham i hoved og roov for nu troede de at efter at havde set ham gaa helt perfekt uden stok at nu havde han pludselig brug for hjaelp. Han stoppede op foran hende og grinede stille "hvorfor oov" spurte han blidt eftersom at han intet kunne se. Dog var han en person der ikke helt var som alle andre og hans handikap gjorde at han tit saa med sine haender "maa jeg se dem" spurte han og holdte haenderne op mod hende, han saa bedst med sine haender og derefter med hoorelsen ogsaa lugtesansen, men stod han foran en kvinde eller mand som nu lod han sine fingre se hvordan hun eller han var.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Will everything be different now? - Lucian   

Tilbage til toppen Go down
 
Will everything be different now? - Lucian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: