Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.

Go down 
ForfatterBesked
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.   Man mar 04, 2013 9:23 am

Sted :: Hjemme hos Kristen og Nickolas. Mystic Falls.
Tid :: Omkring en 12:00 stykker?
Vejr :: Koldt udenfor, men dejligt varmt inde i stuen.
Omgivelser :: Mig, Dorian, børnene og husets møbler og lignende.
Påklædning :: Mørke leggins og en langt grå trøje, med skrift på. (Ingen bukser da hun er gravid.)
Humør :: Rigtig glad, lever livet hos Nick og børnene.
--
Kristen sad inde i deres hyggelige stue. Hun sad stille og så tv, med et tæppe over hendes ben. Hun havde da tøj på, klokken var jo allerede tolv. Hun havde været oppe længe nu, da hun skulla have alle børnene op også og sørge for at de ikke sov for længe, og at de fik noget at spise og så videre. Nick var også hjemme til morgen, men var så tage på arbejde senere efter de havde spist. Det havde Kristen intet imod, hendes arbejde var ikke helt så fast lagt og desuden havde hun intet imod at være alene med børnene. Hun havde været alene med hendes egen datter, så hvilken stor forskel gjorde det lige at hun også havde 2 et årige børn her også? de var søde og ville jo alle sammen hinanden det bedste. Kristen kunne saktens tage sig af dem, hun var ikke længere den, der blev skæv hver gang hun fik muligheden for det, løb fra hendes datter fordi resten af hendes liv var lort lige i øjeblikket. Nej, hun havde det godt nu. Hun havde børn, et fint hus, som faktisk også var ret stort. Og bedst af det hele, havde hun Nick. Hun skulle aldrig mere være sammen med nogle sære fyre som udnyttede hende for sex, eller bare fyre hun ikke kunne stole på og som ikke elskede hende. Hun var sammen med Nick og det ville hun blive i lang tid.
Børnene sad alle sammen inde på Tatianas værelse, oppe oven på. De havde fået lov til at lege og se film deroppe, hvilket var noget de alle 3 holdte meget af. Så Kunne Kristen sidde nedenunder og se noget at det, som var lidt mere for folk i hendes alder. Noget, som ikke bestod af prinsesser, eller andre underholdende børne film med de forskellige figurer. Kristen sad og nød en dejlig kop kaffe. Hun havde ikke noget imod at være alene her i stuen, mens børnene var ovenpå. Hun kunne høre dem hvis der var noget, og for en sikkerhedsskyld havde hun sat en baby alarm oppe hos dem og havde den anden med nedenunder hos sig. Det eneste der kunne mangle nu var en smule selvskab.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dorian
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 75
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 02/03/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.   Tirs mar 05, 2013 2:37 am

Påklædning: Hullede og virkelig slidte jeans, en stram sort bluse, ring på langfingeren.

Han stod lænet op af den kolde væk, ude foran grillen, han havde stået der i et par timer, bare stenet med et par ikke så forfærdelige gode venner, et par han faktisk kun røg og drak sig fulde med, to ting som hans søster ikke var så forbandet glad for. Efterhånden som det begyndte at kede ham, bare at stå der op af muren, tog han et hiv af sin cigaret, før han rettede sig op og begyndte at gå mod liv og gaderne, faktisk gik han ikke et specielt sted hen, han bevægede sig bare rundt.
Han skoddet smøget, ignorerede de blikke han fik fra de sure mødre, er under ingen omstændigheder ville have at deres lille Børge blev udsat for passiv rygning eller hvad pokker deres små kræ nu hed. Han var englelig ligeglad, for han handlede det bare om at drikke, ryge og ja så få gange passe på sin søster også søge efter arbejde. Som han gik rundt havnede han efterhånden i kvarterende hvor der var huse på alle sider. Han smilede bredt, tog sin vodka frem, hvorpå han tog en stor slurk af den. Han havde lagt hoved tilbage, anede ikke hvor han gik og endte med at gå ind i en eller anden skraldespand, hvilket lavede en masse larm "for helved man" brummede han og rullede med øjnene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.   Tirs mar 05, 2013 4:14 am

Kristen lod tæppet ligge i sofaen i det hun rejste sig op. Hun slukkede fjernsynet og gik først ud i køkkenet. Hun kom så i tanke om at hun ikke havde været ude med skrældet´, da hun åbnede skrældespanden og skulle smide noget i. Hun tænkte ikke længe før hun tog posen op og satte en ny en i. Hun kunne vel lige så godt, gå ud med skældet nu, ellers ville det bare stå til i aften.
Kristen tænkte ikke meget på børnene, der jo var ovenpå og legede og hyggede sig sammen alle tre. De skulle nok få en hyggelig dag, selvom Kristen eller Nick, ikke lige var der hele tiden. Nu havde de også hinanden.
Kristen stoppede sine føder i et par tøfler og gik så ud med skrældeposen. Hun lod døren så på klem, der var ingen der ville gå ind i deres hus alligevel. Desuden var der ikke mange på gaden lige nu. Huset var fri for paparazzies og de få på gaden, var folk der boede i området, ihvertfald i byen.
Som Kristen kom tættere på sin skrældespand kunne hun se en fyr, som så ud til at være gået ind i den skrældespand, som stod ved det forige hus. Det fik hende til at fnise lidt, det var ikke fordi hun normalt grinte af folk, men det så nu en smule morsom ud. Kristen fik sin skældepose, smidt ned i sin skældespand og stod bare lidt og så efter fyren fra før. Han virkede meget bekendt, men det var svært at se om hun kendte ham, på afstand.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dorian
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 75
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 02/03/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.   Tirs mar 05, 2013 4:32 am

Sparker til skraldespanden, han havde ligesom opgivet at stille den op igen, han magtede det ikke rigtigt og tog igen et hiv af sin smøg, smilede beroliget da det ikke ligefrem var normale smøger han røg af. En kvinde fik ham til at se op, eller det var faktisk hendes latter der fik ham til at se op. Han knurrer, en ting han ikke ligefrem altid brød sig om var at blive grinet af, men ligeså snart han fik set ordenligt på hende, stivnede han, hvorfor virkede hun så bekendt. Han skoddede sin smøg og gik stille hen mod hende "har jeg...Risten er det virkelig dig...hvad helved har du dog spist" ser på hendes mave "hvem har bollet dig tyk" spurte han med et skævt smil, hun så da godt ud og en del anderledes end fra dengang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.   Tors mar 07, 2013 7:18 am

Kristen var nu sikker i sin sag, det var helt sikkert en hun kendte! Den krop og det ansigt, virkede alt for bekendt til ikke at være en hun kendte. Hun kunne genkende den måde han sløsede på, sparkede træt og måske en smule arigt til skrældespanden. Så snart fyren kom tættere på hende kunne hun se hvem det var, det var også ret tydeligt da fyren begyndte at kalde hende Risten. Kristen smilte skævt til ham og bed sig kort i læben, før hun gav sig en smule tættere på ham. "Dori?" spurgte hun roligt men stadig en smule usikker.
Hun stod lidt og lyttede og kunne ikke holde et lille fnis tilbage. Det var helt sikkert Dori. Hun gik tættere på ham igen, fordi hun ville give ham et kram. Det var længe siden de to havde set hinanden sidst. Hun lagde roligt armene om ham, til et blidt kram. "Det er godt nok længe siden.." sagde hun og betragtede ham kort. Hun ignurerede lidt hans sære spørgsmål, som jo på en pæn måde, betød: hvem har du været sammen med. "Jeg har fundet mit liv.." svarede hun til sidst med en munter tone. Hun var godt tilfræds med det hun havde nu. Hus, børn, og hun var også forlovet igen. Men denne gang, med en, som helt sikkert ikke ønskede at forlade hende og børnene.
Kristen betragtede Dorian lidt og smilede skævt til ham. Han havde ikke ændret sig så meget, var vel stadig skæv en gang i mellem og hun kunne da se han var påvirket ihvertfald. Men han så nu ikke værst ud. Han så stadig sød og frisk ud, bortset fra at han var tydeligt påvirket.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.   

Tilbage til toppen Go down
 
Dorian? Heys! Wau, i didn't expect to see you here. ~ Dorian.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: