Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Cappuccino! Merci ~ Jack

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Cappuccino! Merci ~ Jack   Ons jan 30, 2013 6:36 am


Tid:
12:45
Vejr:
skyfrit, iskold luft, og en kold vinter sol der gør sit bedste for at give lys og varme.
Omgivelser:
mennesker i alle aldre da det er lørdag eftermiddag.
Sted:
byen, Coffea Espresso shop.
På:

med en tyk frakke hen over, og et halstørklæde holdt i rødt, lavet af kashmeer.

Claire gik målrettet hen mod kaffe baren for at få en Cappuccino med kanel og hele møget. det var det eneste fedende hun indtog, hvilket var helt fint med hende. Hun åbnede energisk døren med et stort smil og blev ramt af den behagelige kaffe bønne duft. hun smilede og indåndede det dybt inden hun gik op i baren og bestilte en cappuccino og en müsli bolle lavet af økologiske råvarer.
Hun betalte og satte sig ned ved et bord ved det store vindue ud til gaden. Hun pillede lidt ved müsli bollen inden hun spiste den, og lignede en der var med i en film da hun gjorde det, der var ingen krummer fra bollen på bordet eller tallerkenen.
Claire smilede og tog en tår af sin Cappuccino, den smagte himmelsk! og hun nød dens varme og søde smag.

//undskyld det ikke er længere ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Ons jan 30, 2013 6:46 am

Nam nam! Kaffe baren! Selvom han elskede at drikke blod, så var Kaffe nu også meget fint. Han sad i et hjørne med benene på bordet, og armene over kors. Det var... Hvad? Lørdag? Ja, det passede vidst. Duften af mennesker var stærkt her. Han smilede skævt ved tanken om hvad han kunne udrette her. Måske skaffe sig nogle fjender han kunne irritere? Det lød meget fint. Skabe hybrids? Much better. Hans øjne landede på en pige der gik ind, og satte sig ved et stort vindue. Hun fik... Cappuccino, og en müsli bolle. Han smilede af det. Typisk mennesker at skaffe sig noget varmt at drikke når det var koldt. Han blev siddende, og betragtede hende. Han lagde hovedet lidt på skrå, og grinede lavt. Han rystede på hovedet, og så lidt væk. Det sorte hår gik ham til skuldrene, og var friseret væk fra ansigtet.

//Det okay, og undskyld for kort svar ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Ons jan 30, 2013 7:59 am


Efter et lille stykke tid hvor Claire havde siddet og betragtet folk ude på gaden, lod hun blikket glide over de andre kunder i forretningen. Det var ikke den mest interessante samling, men hendes øjne gled en ekstra gang over denne mand., som en smule respektløst sad med benene oppe på bordet. Normalt kunne Claire ikke foretage mænd og drenge med lagt hår, men manden derhenne.. Ham kunne bære det! Og det var nok første gang hun havde oplevet det! Hun trak kort på smilebåndene i hans retning da hun opdagede at hun havde kigget på ham i et længere øjeblik, og det var en smule pinligt i følge Claire selv. Hun lid blikket glide ud mod gaden igen, og for en kort stund betragtede hun uinteresseret en ældre dame og hendes puddelhund. Claire elskede normalt hunde, men pudler var noget det grimmeste hun havde set, især når de blev farvet og klippet på de der mærkelige måder. Det egentlig ret syndt for dyrene! Især når de allerede var så grimme i forvejen! Hun rynkede let på næsen af den og lod blikket falde på nogle af de andre myldrene i stedet for, en kvinde der trak sit grædende barn efter sig, væk fra en af disse maskiner man skulle betale for og den så knap nok bevægede sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Ons jan 30, 2013 8:07 am

Jack elskede at have langt hår... Eller i mindste kun til skuldrene. Det han elskede ved det var at mærke vinden gribe fat i det. Han bemærkede at hun kiggede på ham i noget tid, og grinede lavt. Han rejste sig op efter noget tid, og gik hen til hende.
"Goddag." Han smilede høfligt, og satte sig ned overfor hende. Han lagde armene over kors, og hovedet lidt på skrå.

//Undskyld kort svar, krea svigt x_X//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Ons jan 30, 2013 8:53 am


Claire blev overrasket over at han satte sig over til hende. hun smilede venligt"Goddag"Svarede hun med et smil."Du må undskylde hvis jeg kiggede lidt for meget lige før. Er bare ikke vant til at...langt hår klær drenge"sagde hun ærligt og smilede da hun ikke kunne lade være. Det var vel på en måde en kompliment hun lige havde givet ham, nu hvor hun tænkte det efter, hun rødmede let for sig selv og skyndte at drikke noget af sin kaffe."Jeg hedder Claire Georgina Silverfox"Sagde hun med et venligt smil."Og jeg håber ikke at jeg fik dig til at føle dig utilpas ved at kigge på dig.."sagde hun med et lille skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Tors jan 31, 2013 4:48 am

Han grinede kort, ikke ondt, bare venligt. Han lænede sig tilbage i stolen, og lagde armene over kors. Han smilede venligt.
"Det er skam okay." Han hævede det ene øjnebryn for at vise han var noget overrasket over hendes kompliment. "Tak da." Han havde altid haft langt hår, han elskede at have det. Han følte sig... Fri på en måde. Han smilede mere bredt da han så hun rødmede.
"Jack Cornelius Westerfield." Han grinede igen kort. "Igen, det er helt okay. Jeg kiggede selv." Han trak lidt på den ene skulder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Ons feb 06, 2013 7:22 am


Hun smilede og betragtede ham i al stilhed. han virkede som noget der var blevet taget fra en anden tidsalder, og puttet ind i denne. Hun smilede endnu engang en smule genert da han sagde at det var okay. pinligt var det altså når man blev taget i at kigge på folk! om det så var okay eller ej."Deeet var så lidt"sagde hun med et lille grin og lod hurtigt blikket slå ud over gaden inden hun kiggede på ham igen."Så...Hvad laver du her i Mystic Falls?"spurgte hun nysgerrigt, hun mente det som i hvad han arbejdede med..hvis han da overhovedet arbejdede her i byen og ikke i nabo byen eller lignende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   Lør jul 06, 2013 9:00 pm

Jack fandt det ikke så pinligt at kigge på folk, eller blive taget i det. Mennesker havde fri vilje, de kunne kigge så meget de ville. Hos hybrids havde de nogenlunde fri vilje. Men ikke helt. Men det med at menneskerne havde fri vilje var nu lidt en løgn... For det havde de ikke, når en vampyr lignende brugte tvang mod dem. Så var de vampyrens slave.
"Hvad jeg laver her..." Mon han skulle sige sandheden eller lyve? Mhm.. Sandhed, men han fordrejede den lidt. "Jeg holder meget til ved skibene," han sagde det som om han arbejdede der, "men ellers gemmer jeg mig." Han skyndte sig at tilføje; "fra nogle fyre jeg har pisset af," lidt sandt men ikke helt. Det gik nok lige. Hvis det gik helt galt kunne han bare få hende til at glemme det hele igen. Så let som ingenting.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Cappuccino! Merci ~ Jack   

Tilbage til toppen Go down
 
Cappuccino! Merci ~ Jack
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 001 - Welcome :: Old topics-
Gå til: