Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Shopping? Kunne godt bruge en pige tur :3 ~ Katerina

Go down 
ForfatterBesked
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Shopping? Kunne godt bruge en pige tur :3 ~ Katerina   Tors feb 28, 2013 4:40 am

Sted:: Mystic Mall, indkøbscenteret.
Tid:: 13:40 cirka.
Vejr:: En let vind, men intet man kan mærke indenfor i centeret.
Omkring:: Andre, der shopper, hygger sig ved de små caféer rundt omkring, mellem butikkerne eller bare køber et par små-ting.
Påklædning::
Humør:: Glad, faktisk ret glad. :3

Kristen havde taget en tur ud til Mystic Mall, som var det største og eneste center i byen. Der var selvfølgelig masser af små butikker, men kun et stort center som havde det hele. Nemlig dette. Her kunne du blot gå ind og købe lige hvad du manglede, uden at du skulle i 3 andre butikker bagefter også, for at finde det hele. Kristen havde taget her til, fordi hun lige skulle havde fat på nogle småting. Hun manglede ikke rigtigt noget som sådan, men ville gerne købe lidt til børnene der hjemme, også for at vise, at det ikke kun var Tatiana, hendes egen datter, hun holdte af. Kristen elskede dem alle 3 og hun ville gerne give dem alle sammen en lille ting. De var ikke så store endnu, så det var ikke så svært at finde en lille bamse, eller andet legetøj som de kunne bruge. Det var dog ikke det hele, Kristen ville gerne have en hyggelig dag hvor hun bare gik og shoppede lidt, måske ville hun finde nogen hun kendte derinde og så kunne de hygge sig lidt ved en café også, eller sådan noget. Men Kristen var også forlovet, der var allerede planlagt et bryllup og hun kunne ikke rigtigt vente. Hun havde dog ikke kigget på nogen kjole eller noget endnu, da hun var gravid. Bryllupet skulle ligge, en måned efter at hun skulle føde, og på den måde ville hun være tynd og smuk igen, så hun ikke skulle gå op af kirke gulvet uden at kunne se hendes egen fødder. Hun ville heller ikke risikere at vandet gik midt i det hele, så hun var blevet enig med Nick om, at de ventede til efter deres lille Felix var født. Derfor ville hun også meget gerne bare smug kigge på kjolerne som var i en af butikkerne i det store center.


_________________


Sidst rettet af Kristen Ons dec 31, 2014 11:35 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katerina
Witch
Witch
avatar

Antal indlæg : 41
Points : 55
Reputation : 0
Join date : 31/01/13
Geografisk sted : MF

IndlægEmne: Re: Shopping? Kunne godt bruge en pige tur :3 ~ Katerina   Lør mar 02, 2013 1:30 am


På : http://cdn.indulgy.com/BD/tA/04/202662051951152434kjTn8M6Yc.jpg, minus tasken, har en pose i hver hånd, og en lille taske der hænder helt ned til låret med muslinge mønster.

Katerina kom gående gennem centeret, med kursen mod vognene, hun havde lige fundet ud af efter at have været inde i to butikker, at hendes kort ville komme til at blive misbrugt i dag, heldigvis skete den her slags ikke så ofte, så det kunne sagtens klare det.
hun fik fat i en vogn og kastede de to poser op i den, det så lidt dumt ud fordi den virkede tom lige nu, men et par butikker til og det ville den ikke mere. Hun satte kursen direkte over mod hendes yndlings sko butik hvor der var udsalg. Hendes ansigt bar et smil, et smil der ikke var tynget af problemer, hendes liv var problem frit, hvad end folk måtte sige så var hendes liv stille og roligt, og slet ikke som de fleste andre unges. Hendes liv foregik i boghandlen, på baren om aftenen, i skoven og ellers ovenover boghandlen. Hun havde nærmest viet sit liv til magien, hun elskede den den var en stor del af hende, og pga den havde hun lært at refærdighed var hendes største opgave i livet, og at holde naturen i balance, den var sværere, men hun var endnu ikke kommet i gang med det, nok fordi at hun holdt sig så meget for sig selv!? sikkert, men det var hun ligeglad med, hun gad ikke at lede efter det der ville komme til hende før eller siden, og i mellemtiden ville hun blive bedre til sin magi.
Kat kørte roligt vognen ind i skobutikken og smilede helt saligt. Hun slog kort blikket over mod brude butikken ved siden af, der stod forlovede piger/kvinder, eller teenage piger og drømte. Katerina havde aldrig været en af dem, hun gik ikke så meget op i det, måske fordi hun ikke havde haft en kæreste siden hun var 17?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kristen
Human
Human
avatar

Antal indlæg : 127
Points : 176
Reputation : 3
Join date : 29/01/13
Geografisk sted : Bor i lejlighed sammen med Isaac<3

IndlægEmne: Re: Shopping? Kunne godt bruge en pige tur :3 ~ Katerina   Lør mar 02, 2013 4:06 am

Kristen stod lidt og trippede. Hun vidste ikke hvor hun skulle starte henne. Der var jo så meget som hun gerne ville se. Hun tøvede lidt og ser sig omkring, måske hvis hun fik øje, på noget der ville stjæle hendes opmærksomhed helt, så kunne hun jo starte med det. Hun fik øje på skobutikken og begyndte at smile for sig selv. Hun havde ikke brug for nye sko, men hun var nu alligevel en af de piger, som elskede at købe sko og havde et par forskellige i skabet, så det ikke kun var det sammen. Kristen bevægede sig roligt mod butikken, det kunne vel ikke skade at finde et par sko også? Hun havde jo godt med tid og hun kunne vel godt selv få en lille ting, nu hvor hun også skulle købe til de andre. Det var måske sådan en typisk kvinde tænkte, så snart hun så noget hun gerne villle have, men Kristen var også en kvinde og hun inrømte gerne at hun var lige som andre på det punkt. Hun ville gerne se godt ud, det gjorde alligevel lidt, når man kunne lide synet af sig selv og hvis andre også synes at man så en smule fræk ud i sit nye tøj eller med sine nye sko.
Kristen tænkte lidt på, hvor sjovt det egentligt kunne være hvis hun mødte en hun kendte derinde i butikken, som hun kunne shoppe sammen med. Det var ikke noget hun kendte meget til, men det kunne være hyggeligt at prøve.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Shopping? Kunne godt bruge en pige tur :3 ~ Katerina   

Tilbage til toppen Go down
 
Shopping? Kunne godt bruge en pige tur :3 ~ Katerina
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 002 - Mystic Falls :: Town Square :: Mystic Mall-
Gå til: