Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 Bryllup - Alle er inviteret ^^

Go down 
ForfatterBesked
Justin
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 2
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 20/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Bryllup - Alle er inviteret ^^    Ons feb 20, 2013 7:43 am

Stedet: I skoven ved vandfaldet
Tid: Omkring middags tid
Vejret: Solen skinner, fulgene synger og dejlig varmt
Omgivelser: Folk der er inviteret med til brylluppet
Påklædning: Sort jakkesæt
Justin havde for noget tid siden, faldt på knæ og friet til Bonnie. Og selvom der sikker var mange vampyr eller andet overnaturlig ville syntes at det var mærkelig at gifte sig, havde de tænkt sig at gøre det. Derfor stod han nu denne smukke dag og ventede på at Bonnie skulle ankomme, for derefter at erklære hinanden deres kærlighed. Det kunne godt være at det lød ret plat og gammeldags, men Justin var også et par år efterhånden og han kunne nu meget godt lide den tradition, også selvom han ikke altid havde opført sig lige menneskelig, men han havde fundet en god balance og deres bryllup, var perfekt eksempel.
Justin vidste godt at han ikke altid havde behandlet hende lige godt, men han elskede hende alligevel meget højt og han havde aldrig troet at han skulle komme til at elske nogen igen, men han havde været heldig da han kom til byen og mødte Bonnie som den første.
Justin lod blikket glide rundt på nogle af de folk, der havde mødt op. De var ikke alle menneskelig. Han havde nogle af sine gamle venner med, fra før han flyttede til byen. Han smilede lykkeligt og så derefter igen i den retning han vidste at Bonnie ville ankomme ad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison Davis
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 33
Points : 64
Reputation : 0
Join date : 28/01/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: Bryllup - Alle er inviteret ^^    Ons feb 20, 2013 8:35 am

Tøj: En lang og flot brudekjole i helt hvid.

Bonnie var rigtig nervøs, hun havde ikke gået og glædet sig til denne dag rigtigt længe, lige siden Justin havde foræret hende, den smukkeste ring. Hun havde altid håbet på at denne dag ville komme, men hun havde heller ikke turde håber på noget, efter deres lille forhold havde lidt knas. Men nu var det hele godt mellem dem, de havde været sammen længe efterhånden og nu ville de gifte sig. Bonnie tog en dyb indånding og forstillede sig, at Justin stod foran hende i hans fine tøj. Lukkede øjnene og kørte det hele igennem hendes hoved. Sådan som hun nu havde forstillet sig det.
Hun tog mod til sig og begyndte så at bevæge sig hen af jorden, hvor kirkegulvet normalt ville være. Hun gik stille med en lille sød buket i hænderne. Hendes blik søgte hurtigt Justin, det var ham hun ville se. Det var ham hun havde ventet på at stå overfor, som dette i flere år.
Hun kunne mærke hans fært mere og mere tydeligt, og kunne næsten ikke vente. Dog tog hun det helt stille, hun ville ikke ødelægge noget, fordi hun var nervøs og ivrig. Det hele skulle forgå som det altid havde været med bryllupper. Sådan et med en lidt gammel men rar og hyggelig stil. Bonnie var sikker på at Justin ville kunne lide det sådan, selv var hun også meget glad for at det blev præcist sådan. Det var sådan hun altid havde tænkt sig at det skulle være.
Bonnie gik roligt videre og drejede en smule omkring, inden hun fik øje på Justin. Hendes smil blev straks større og mere livligt, da hun så ham. Hendes smil havde været en smule stramt før, da hun var så nervøs, men nu hvor hun kunne se ham vidste hun at intet kunne gå galt. Bonnie lagde ikke længere mærke til dem der var med som gæster, og som nysgerrig fulgte hende med øjnene. Hun kunne kun se Justin lige nu og det var ham der dragede hende til ham. Hun kunne ikke lade være med at gå, før hun var helt oppe ved ham og kunne tage hans hånd.
Bonnie gav hans hånd et blidt klem da hun endelig kom derop. Hun smilte stadig stort og lignede nok mest af alt, en lille pige, der havde fået den største gave hun nogensinde kunne ønske sig.

Kjolen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://the-vampire-diaries.darkbb.com
Justin
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 2
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 20/02/13
Geografisk sted : Mystic Falls

IndlægEmne: Re: Bryllup - Alle er inviteret ^^    Ons feb 20, 2013 9:06 am

Justin havde ligesom Bonnie ventet på denne dag, og han var meget spændt. Han havde været gift før, og mange ville sige at det aldrig er som den første gang, men han mente at de alle sammen tog fejl. Han var ligeså spændt og glad som den første gang. Han håbede bare på en bedre slutning denne gang.
Han var dog ikke nervøs, han havde slet ikke kunne vente på at dagen skulle komme.
Det rolige smil Justin havde på læberne, mens han ventede på Bonnie, blev meget større og med mere liv. Man kunne tydeligt se hvad han følte for hende. Hans smil var fyldt med kærlighed, og det samme var hans blik.
Justin kunne slet ikke få blikket fra hende, som hun kom gående i hendes smukke brudekjole. Han havde mange gang forstillet sig hvordan hun ville tage sig ud i hvidt. Men han ville gerne indrømme at hun var helt ubeskriveligt smuk og han havde slet ikke lyst til at blinke, bare for at gå glip af noget. Han syntes det føles som timer, før hun kom op til ham og tog hans hånd. Han gav hendes hånd et lille klem og sendte hende et stort smil.
Justin vendte sig om mod den person, der skulle vie dem, og ventede bare på at han skulle sige ja.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Bryllup - Alle er inviteret ^^    

Tilbage til toppen Go down
 
Bryllup - Alle er inviteret ^^
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» En blodige kontraket/alle er velkommen

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 002 - Mystic Falls :: The Falls-
Gå til: