Velkommen til et TVD univers, som du ser det i film. Vi følger både The Originals og The Vampire Diaries, hvilket giver de bedste muligheder for vores bruger.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 20, Ons feb 13, 2013 8:30 am
It didn't work out as planed.
Ons feb 25, 2015 4:34 am by Kristen
Hej alle sammen, dette er den sidste besked i for fra mig. Jeg skriver her til jer alle sammen, da jeg også er Madison og det derfor er min side. Tingene gik ikke som planlagt, og siden er kun igen blevet mere død. Jeg gider derfor ikke bruge mere energi på siden og har valgt at lukke den helt.
Siden bliver ikke slettet, så i kan stadig komme ind på den hvis i vil se tilbage på gamle …

Comments: 1
Opdatering!
Lør dec 27, 2014 12:32 am by Madison Davis
Hej alle sammen, vi kommer tættere og tættere på en færdig side. Derfor vil jeg allerede nu, til at have styr på alle brugerne herinde, så vi kan komme i gang med at tråde så snart som muligt. Smile
Det er derfor vigtigt at i alle sammen, skriver en pm til mig, hvor i giver mig:
Karakterens rank (den gruppe du gerne vil ind i)
Og en liste med alle dine karakterer (ALLE!)
I skal desuden …


Comments: 0
Staff
Latest topics
» Dæmonernes By
Fre sep 01, 2017 9:42 am by Alyssa

» It didn't work out as planed.
Søn mar 22, 2015 11:31 pm by Anlina

» Take a coffe with me maybe? ~ Lolle
Man mar 09, 2015 11:57 pm by Brendon

» You visit me my love? ~ Alexander
Man mar 09, 2015 9:01 pm by Malia

» søger det hele :D
Ons feb 11, 2015 11:14 pm by Madison Davis

» Jeg mangler en far ;-)
Tirs jan 27, 2015 5:04 am by Felicia

» First day as your women<3 tag: Isaac :)
Tirs jan 20, 2015 6:59 am by Kristen

» Mangler en gruppe venner
Tirs jan 20, 2015 6:27 am by Kristen

» You must be his Girlfriend ~ Lolle
Lør jan 03, 2015 9:38 am by Lolle

Settings
Tidslinje

Share | 
 

 hyggelig tur på caféen - Hunter

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: hyggelig tur på caféen - Hunter   Ons feb 13, 2013 10:33 am

Tid: Omkring 19 tiden
Vejr: Styrtregner
Sted: Caféen
Omgivelser: Nogle få mennesker og væsner

Regnen løb ligefrem ned fra himlen som et vandfald, det så heller ikke ud til at det ville stoppe nogensinde. Folk havde ligefrem søgt i ly i deres hjem, og nogle ind på caféen som ellers plejede at ligge helt stille for sig selv. Det havde alligevel endt med at flere folk som ikke plejede at være der inde, havde gået ind bare for at komme væk fra regnen. Ved et af bordene lidt for sig selv, sad den unge engel og stirrede ud i regnen. Han brød sig ikke om regn, så meget viste han om sig selv og det var også derfor han havde gået der ind. Han havde købt en varm kop kakao, for de penge han havde skaffet de sidste par dage. Selv om det nok havde været bedre med mad, så havde han bare brug for varmen fra koppen. Han sad med den i sine hænder, mens varmen spredte sig igennem hans krop. Der var svag musik i baggrunden, som man alligevel næsten ikke kunne høre for de snakkende væsner. Det var ikke fordi den unge engel alligevel hørte efter, han havde vel ligefrem faldet ind i sine egne tanker.
Hans tøj var halvt vådt og det samme med hans hår, som alligevel pjuskede til alle sider. Han var ligefrem ligeglad med hvordan hans hår sad, og det så endda også kært ud på ham. Han kørte bare en hånd igennem det en gang imellem, før den tog fat i hans kop igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Ons feb 13, 2013 9:05 pm

PÅklædning
I regnen gik han fuldkommen ligeglad, han gik faktisk med rank ryg lignede lidt alla en hundehvalp der lige havde været i bad, med alt sit tøj klæbende ind mod huden, håret, drivvådt og stikkende ud til alle sider, vandet der dryppede ned af ham over alt. Englelig var grunden til at han ikke bemærkede regnen ligesom alle andre, det faktum han aldrig afslørede sine følelser, man skulle virkelig være speciel eller havde kendt ham i mange år, bare for at få noget så simpelt som et smil. men sådan var han jo, kold og rolig på overfladen, men under, ja det var nok en helt anden historie.
Han stoppede kort op, kørte hånden igennem det våde hår, før han gik mod en café for måske alligevel at få noget læ for regnen. Uden at bemærke noget gik han fuldkommen køligt ind til baren for at gøre sin bestiling.

//undskyld hvis det er lidt dårligt, hade ingen ide om hvordan jeg skulle starte ud Smile

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 2:11 am

//du havde jo ikke lyst til at vælge sted d: så må du leve med det som jeg har valgt x'D hahahaha.. men det er da fint nok//

Jordan var bestemt glad for at han havde søgt ind på caféen, og ikke risikere at han blev mere våd end han allerede havde blevet. Han havde bare været heldig at være i nærheden af caféen, og derfor kunne søge der ind når han mærkede de første par dråber fra himlen. Han sad oppe på sine knæ på stolen, mens hans blik forblev ude på gaderne eller hvad han nu kunne se ud af vinduet som lignede mest et vandfald med alt det vand som løb ned. Han tog koppen op til sine læber, og mærkede hvordan varmen løb igennem hans krop mens kakaoen gled ind i hans hals. Hans blik faldt hurtigt mod døren, når der åbenbart kom flere ind i caféen og ville blive omfanget af dens varme. Det var som om en engel kom ind af døren, så utrolig flot og som om hele caféen lyste op når han kom ind. Som om selve solen havde kommet ind i caféen, og ingen kunne komme i nærheden af ham uden at blive brændt. Et smil kom snigende frem på hans læber, mens han satte komme ned på bordet igen. Det smil som afslørede at han ville ende med ondt i kæberne på et tidspunkt, og det var han bestemt ligeglad med og ville med glæde gå igennem den smerte bare for at smile mere. Han betragtede den højde mand med sine himmelblå øjne, og havde ikke engang lyst til at fjerne sit blik fra ham. Han efterlod bare koppen bare på bordet, i det han rejste sig op og med langsomme skridt bevægede sig over til ham "hej" kom der ellers så genert ud mellem hans læber, da han stoppede op ved hans side.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 6:09 am

Varmen bredte sig rundt også selvom han ikke følte den, han varme og glæde som andre, det var for latterligt for ham og han brød sig ikke direkte om det. Følelser og glæde var bare ikke noget han vidste, ikke noget han gad. Det var nemligt for hårdt at lukke folk ind, for hårdt at se hvordan alt bare gav smerte og pinsler, hvordan han bare ønskede at lukke det hele væk. Dog fik en lugt bland de mange andre ham til at stivne og vende sig om, hvor han så den lille skikkelse af en ganske særlig person komme hen mod ham. Dog vendte han sig hurtigt om igen for at bestille, damen bag disken virkede helt mundlam af hans høje skikkelse, hans undelige skønhed også hans uigennemtrængelige facade. Da Jordan stemme lød sig ved siden af ham, vendte han så mod englen og smilede blidt, et smil der lyste hele hans ansigt op og fik ham til at række hånden frem for så at stryge den ned over hans kind "jamen goddag til dig" hviskede han og smilede skævt.

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 7:05 am

Det var nok det sidste person Jordan havde regnet med at se, hvis han skulle gætte på hvem der kom ind af døren. Det var dog også den person som han var mest glad for at se, og ønskede ikke ligefrem at der havde kommet en anden person ind af døren. Det var utroligt at man kunne have denne følelse inde i sig, som om man var en lille skoledreng på første skoledag og bare ikke viste hvad man skulle sige. Hans hjerte som hamrede inde i ham, så han næsten ligefrem var bange for at det ville hoppe ud af brystet på ham.
Hans blik var bare rettet mod det alt for kønne ansigt, som nok alle ønskede at røre ved bare en enkel gang også selv Jordan havde ikke lyst til at holde sine fingere væk. Hans fingerede bevægede sig i en urolig bevægelse, som om han ikke selv kunne styre dem og bare til sidst måtte give dem det de ønskede. Han tog fat i sine bukser på begge sider, bare for at få dem til at stoppe med at lave bevægelsen. Han kunne ikke gøre andet end at smile mere, da han fik set smilet på Hunter's læber. Det var jo ikke fordi det fik ham til at se grim ud, men det modsatte! han lignede jo lidt en drøm, eller det var det Jordan mente. Hans øjne gled helt automatisk i af hans berøring, som fik ham til at puste alt luft ud af sine lunger i et suk. Han åbnede hurtigt sine øjne igen, for at se på ham igen "hvad la.." han fik ikke sagt mere, før han gik op på sine tæer og lod et par fingere røre ved det våde hår "du er lidt våd" sagde han og gav et lille grin fra sig, som viste at han mente mere end bare lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 9:23 am

Han smilede bredt til Jordan, kunne næsten ikke holde sig tilbage, da han først så ham, ligeglad med hvad andre så, grinede han og greb fat i hans bluse, hvor på han bøjede sig ned og trykkede sine læber mod hans "du skal da ikke bare står der" hviskede han mod hans læber, smilede drillende, før han kyssede ham igen. Han elskede de bløde læber Jordan havde og han var pænt ligeglad med hvad andre syntes, hvis han ville og kunne, ville han kysse på Jordan hele tiden. Han tog imod sin the og smilede bredt til ham igen, ignorerede fuldkommen alles onde blikke mod dem. han grinede da Jordan lod hånden glide igennem hans hår "jamen det er jo også fordi det er høj solskind uden for" brummede han sarkastisk og nussede sin næse mod hans.

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 10:24 am

Han elskede virkelig at høre Hunters latter, det var ligefrem som musik i hans øre. Han kunne ikke få nok af at høre det, og fik næsten lyst til at optage det for at kunne høre det altid. Han så helt overrasket op på ham, når han blev grebet fat i og han hurtigt tog fat i hans håndled "håå?" sagde han kort, mens han så hans ansigt komme tætter på. Hans øjne gled automatisk i, når han mærkede de fantastiske læber mod sine. Hans kinder blussede ligefrem op i en rød farve, og varmen forsvinde fra hans tæer og fødder og røg hele vejen op i hans kinder. Han åbnede sine øjne en lille smugle, og så op på ham med et uskyldigt blik "undskyld" hviskede han kort før han mærkede kysset mod sine læber igen, og han kunne ikke gøre andet end at overgive sig og kysse tilbage. Det var jo heller ikke fordi han havde lyst til at gøre modstand, han elskede jo de læber og den mand som de sad på. Han lag sine arme rundt nakken på ham, og trykkede let sin krop ind mod hans. Han tog bare sine arme til sig igen, og gnubede sine kinder med sine hænder i håb om det ville få farven til at forsvinde. Hans blik fulgte bare Hunter's bevægelser, før det hurtigt blev vendt mod hans ansigt igen "mmh" mumlede han og gav et lille grin fra sig, af det Hunter gjorde. Han trykker kort sine læber mod hans, før han tog hans hånd i sin "kom og sæt dig hos mig" sagde han og gik med rolige skridt over til det samme bord som han havde siddet ved kort tid inden, han gav slip på hans hånd igen før han satte sig ned på stolen og træk sine ben op under sig. Han var endelig ligeglad med alle omkring dem, nu havde han bare en person i hovedet og det var bestemt også nok for ham "burde købe en regnfrakke til dig.. måske en grøn eller blå..." sagde han og så på ham med et kærligt blik i sine himmelblå øjne "nu ved jeg det.. en lyserød" sagde han hurtigt og prøvede på at lave et ondt grin, som ikke gik helt efter planen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 10:43 am

Han sukkede mod hans læber og betragtede blidt Jordan, den søde unge engel som ikke havde oplevet verden som han selv havde, det kunne være svært at leve længe, men nu håbede han da på en smule lykke nu hvor han kunne blive elsket. han grinede af måden Jordan gned sine hænder op af hans kinder, denne lille bevægelse fik ham til at gribe fat i hans hænder og kysse dem blidt "nej, du ser så sød ud med de kinder" hviskede han og fulgte med glæde med ham da Jordan begyndte at trække ham mod sit eget bord. Roligt satte han sig og smilede blidt og varmt. Men ligeså snart samtalen kom mod en regnfrakke, forsvandt alle følelserne i hans ansigt, jokes var ikke rigtig ham, han kunne lige klarer sarkasme, men ikke jokes "jeg er død og har været det i næsten 5000 år, jeg har ikke brug for en regnfrakke" brummede han og tog en tår af sin the.

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 10:58 am

Jordan kunne bestemt ikke lide det farve på sine kinder, han var sikker på at det så virkeligt dumt ud. Han kunne alligevel ikke gøre for det eller gøre noget ved det, det var jo bare en ting som Hunter gjorde ved hans kinder og nok altid ville gøre det. Jordan måtte bare lære at leve med at hans kinder fik den farve en gang imellem, og så længe det var den mand som gjorde det.. så kunne han også leve med det.
Han kunne godt se at han havde sagt noget forkert, når hans ansigt forandrede sig helt og en svag smerte kom frem i brystet på Jordan. Han satte langsomt sin ene fod ned på gulvet, og fik skubbet stolen om ham selv tætter på Hunter. Han så bare på ham med et undskyldende blik, og gav et lille suk fra sig. Han brød sig ikke om at se det ansigt som han fik, og ville meget heller se de mange følelser og smilet på de perfekte læber.
Han lag langsomt sin ene hånd på hans lår, og bed sig kort i læben "jeg vil aldrig se dig som en død person" hviskede han og tog fat i hans arm med den anden hånd "undskyld" hviskede han og lag sin pande mod den våde jakke, og kunne ikke engang klare at se det ansigt på den måde og slet ikke når Jordan selv var skyld i det "jeg siger det aldrig igen" hviskede han og ønskede bare at han ikke var sur, det var jo ikke til at holde ud. Det var som om han blev helt ødelagt inde i, og først blev hel igen ved at se et smil på de læber igen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 11:07 am

Han hævede øjenbrynet da jordan pludselig rykkede sin stol tættere på hans egen, men han sagde intet ved det, så bare følelseløst på ham, en ting han var meget god ti, bare fjerne alle følelser fra hans ansigt også selvom hans indre skreg at han skulle smile og forsikre Jordan at alt var godt, så kunne han ikke lige nu, sådan var han ikke bygget op. Do vand hans tankers skrigeri til sidst, da han blidt begravede sit ansigt mod hans hår og indsnusede stille "det er okay, jeg forstå bare ikke Joks, jeg forstå næsten sarkasme, men det er også kun fordi det er noget jeg næsten lige har lært. jeg forstå ikke at du laver sjov" forklarede han og lagde hånden under hans hage, fik ham til at se op, før han blidt kyssede ham, ligesom for at sige at det var okay og at han ikke var sur, han var bare forbandet god til at lave pokerface, ikke at røbe sine følelser.

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 11:26 am

Det var som at få stykket en kniv i hjertet når han fik det følelsesløse blik, smerten der ligefrem ville have ham til at bukke under og lysten til at græde kom frem i ham. Det havde jo været hans skyld! hans skyld at han fik det blik som han fik, og han kunne ikke gøre andet end at hade sig selv for det. Han lyttede godt efter på hvad han sagde, også selv om det ikke gjorde den store forskel. Lysten til at sige undskyld flere gange forsvandt ikke, også selv om han ville ønske at det gjorde. Hans skulle lige til at sige noget, før han mærkede de bløde fingere mod hans hage. Det var som om der gik små stød igennem hans krop af hans berøring, og han kunne ikke gøre andet end at nyde det. Han lod bare sit triste blik blive vendt op mod ham, også selv om han ikke havde lyst til at vise ham det. Det var som om hele hans krop blevet healet igen når han mærkede hans læber, smerten forsvandt og de dejlige følelser kom tilbage i hans krop. Han kyssede ham hurtigt tilbage i det blide kys, mens farven på hans kinder langsomt kom tilbage "undskyld" hviskede han i kysset.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 11:41 am

Det smertede ham at se tristheden i Jordans øjne, men ak sagde han intet til det, han smilede bare og nussede sin næse mod hans "shyy" hviskede han og kyssede ham igen, hurtigt flyttede han til bordet, fik sat Jordan på sit skød, alt i mens han stadigvæk kyssede ham "du skal ikke undskylde" hviskede han og lagde armene om ham "det burde jeg, jeg burde ikke være sådan en lyseslukker" grinede han mod hans læber, blidt nappede han ham i underlæben og sukkede nydende mod hans læber "en så smuk som dig burde ikke være trist" han smilede skævt og betragtede ham næje.

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Tors feb 14, 2013 11:57 am

Hans øjne gled en lille smugle op da han mærkede den nussede fornemmelse mod sin næse, han kunne ikke lade være med at nyde det og var sikker på folk stirrede underligt på dem.. hvis ikke med en brækkende blik i deres øjne. Han var bare ligeglad med hvad de mon tænkte, da det jo ikke handlede om dem overhovedet! det handlede om de følelser som han havde fået for denne mand, og som han bestemt ikke havde tænkt sig at skubbe væk bare fordi de begge var af samme køn. Han kyssede ivrigt med i kysset og var sikker på at han aldrig kunne få nok af de læber, bare tanken om dem fik ham næsten til at smelte sammen af glæde. Han greb hurtigt fat i kraven på ham, når han blev løftet over på hans skød. Hans krop trykkede sig så tæt mod ham som den overhovedet kunne, den ville jo bare så gerne være tæt på ham og jo tætter jo bedre havde den det også.
Han placerede forsigtigt sin ene hånd på hans kind, når han hørte hans ord og fik mest lyst til at smile ved lyden af hans grin "det er du ikke.." hviskede han og åbnede langsomt sine øjne, og kæmpede for at holde et smil tilbage for at komme frem på hans læber "jeg er ikke smuk" hviskede han mens smilet kom mere og mere frem på hans læber, han prøvede ligefrem at holde det tilbage ved at få sine øjne til at se sure ud også selv om det ikke gik så godt som han håbede på "så få mig til at blive glad igen" sagde han og nussede blidt hans kind med sin tommelfinger.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 12:00 am

Han brummede nydende mod hans læber, trykkede ham mod sig. med et lumsk smil fangede han Jordans underlæbe mellem sine egne og suttede næsten pirrende på den, nappede i den og derefter kyssede han ham ned af kinden, videre ned af halsen "du er meget smuk" hviskede han og kyssede ham igen "ufattelig sexet" han smilede og lod læberne glide ned af hans anden kind og ned mod hans hals "med glæde jeg kunne tilbringe resten af mit med at gøre dig glad" sukkede han og nappede ham drillende i kravebenet "så hvad skal du englelig lave i dag" spurte han og så op på ham med nysgerrige øjne

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 12:19 am

Han betragtede ham med sine øjne halv åbnede, og kunne næsten ikke holde sit blik væk fra ham. Han var ligefrem lykkelig over at denne mand havde kommet ind på denne café, han havde jo også savnet ham og kunne næsten ikke bruge nok tid sammen med ham. Der kom nogle lette suk ud mellem hans læber af ren nydelse, og han kunne næsten ikke få nok af det. Hans krop blev ligefrem mere levende i det, og ville bare tætter og tætter på Hunter. Hans kinder blev mere og mere røde i det, og han havde mest lyst til bare at gemme sig væk et eller andet sted "det er du også" hviskede han og følte sig ligefrem heldig, eller mere en heldig! der var sikkert mange der havde lyst til at være i hans sted, og han kunne ikke være andet end glad for at han var det. Han blottede sine tænder i et stort smil "det må du meget gerne" sagde han og havde ikke lyst til at give slip på ham, nogensinde..
Han kørte sin hånd igennem hans hår, mens han betragtede ham videre med sit blik "det kan du fortælle mig" sagde han og havde mest lyst til bare at bruge sin tid sammen med ham, hvis han så skulle følge efter ham som en lille hundehvalp. Han havde heller ikke noget bedre at bruge denne dag på, og hvis han overhovedet havde planer så var de bestemt ikke så gode som at bruge sin tid sammen med Hunter.
Der gik ikke længe før en ældre tyk mand kom hen mod ham, fra et bord ikke så langt fra deres "vi gider ikke se det der lort her" sagde han mens resten af mændende over fra hans bord, bare sad og grinte af det som om det hele var en joke. Jordan vende bare langsomt sit blik mod ham, og sende ham et venligt smil som han gjorde med alle "vi går også lige om lidt" sagde han bare i håb om at det ville få manden væk.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 12:36 am

Han smilede hemmeligheds fuldt og lod fingrene glide ind under hans bluse op mod hans skulder pladerhvor han blidt og pirrende nussede rundt i cirkel bevægelser, man kunne let allerede nu se at han var ekspert på hvor han skulle trykke på folk for at få forskellige svar fra dem. han kyssede ham fortsat ned af halsen og begravede ansigtet mod slutningen af halsen og starten af hans skulder "mhh du dufter så godt" han gøs d han følte Jordans hænder i sit hår, som han næsten uglede det mere og trykkede ham mod sig, hvilket han med glæde gjorde, der var ikke noget Hunter hellere end gerne ville, end bare at være tættere på Jordan, mærke hans krop mod sin egen "så vi skal tilbringe dagen sammen" hviskede han drillende og kyssede igen hans læber.
Dog så han op da en mand gik hen til dem, en afskyelig mand hvis det ikke skulle være løgn. han hævede øjenbrynet over hans kommentar og fik hurtigt øjenkontakt med ham, hvor på han brugte den lille ting som alle vampyrer og hybrider kunne, oprindelige eller ej. De kunne alle hypnotisere eller noget i den stil. Men det var så det han ville bruge på manden "hvad med at du bare vender dig om, går hen til dit bord og bare bliver siddende der. du ser os ikke, vi eksistere ikke for dig og når du er færdig med dit besøg her, vil du går hjem også glemme os, forstået" hviskede han forførende og stille, mens han bare stirrede ham direkte ind i øjnene

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 1:44 am

Det var næsten ikke til at holde ud hvad Hunter gjorde ved Jordan, de forskellige følelser som kom frem i hans krop som han aldrig havde troet nogen kunne få frem. Lysten til at komme tætter på ham, mærke hans bløde store hænder og de læber som han ikke havde lyst til at holde sine fingere fra. Der kom en letter lyd ud mellem hans læber, som mindede meget om et støn da han mærkede de fingere mod de bare ryg. Han kyssede ham en enkel gang i håret, og kunne ikke lade være med at smile af det han sagde "det gør du også" hviskede han tilbage og kunne bestemt bedre lide duften af ham end af sig selv, men sådan var det vel bare.. at man altid ville nyde duften af andre, end af sig selv. Det var jo heller ikke fordi man gik rundt og lugtede til sig selv hele tiden, eller måske kun meget mærkelige mennesker. Han nød ligefrem at komme tætter på ham, mærke den fantastiske krop mod sin og bare ønske det kunne blive ved "hvis du har lyst" sagde han bare stille tilbage og kyssede ham hurtigt tilbage, det var som om han allerede havde manglet dem at han havde kommet til at savne dem igen.
Han så bare skiftevist på Hunter og på manden, og kunne bestemt ikke lide den stemme manden fik lov til at høre. Han fik ligefrem en jaloux fornemmelse inde i sig, også selv om han godt viste at der ikke var noget at være jaloux over. Han prøvede jo bare at få manden væk fra dem, og alligevel ville han ikke havde at den stemme blev brugt på andre. Han lag bare sin kind ind mod hans skulder, mens han så efter manden som bare gjorde som han fik besked på og gik tilbage til sit bord som om intet havde sket.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 1:52 am

Han brummede og sukkede, kyssede ham hårdt og kunne næsten ikke holde sig tilbage "you know want i want you" hviskede han forførende i hans øre, nappede ham i øreflippen og sukkede nydende "jeg må hellere stoppe ellers vil jeg nok ikke kunne stoppe mig selv og ja det er ikke særlig anstændigt på en cafe" brummede han og kyssede ham kort, før han igen satte sig tilbage , smilede afslappet og lukkede øjnene "så hvor har du lyst til at være henne, hvis du skulle vælge et sted, hvor skulle det så være henne" spurte han og åbnede det ene øje.

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 2:06 am

Han kyssede hurtigt tilbage i kysset, og ville ønske at det aldrig ville stoppe. At han bare kunne sidde der og mærke hans læber mod sine, også kunne alt andet omkring dem bare flyve afsted. Han stirrede bare ud i luften mens han høre hans stemme ved sit øre, han rødmede kraftigt og bed sig automatisk i et par finger for ikke at smile for meget. Han ville næsten ikke havde ham til at stoppe, bare ønske at han ville forsætte. Han viste godt at det ikke var det godt sted at gøre sådan noget på, folk så jo bare underligt på dem og forsætte ville nok bare være dumt "det må du heller" sagde han med en stemme som afslørede at han ønskede noget andet, han ville jo ikke have at det stoppede overhovedet. Han betragtede ham ligefrem og så flere gange op og ned af ham, mens han lag sine hænder på hans brystkasse og lod dem let køre op og ned af hans overkrop. Han stoppede kort op, for at tænke over hans spørgsmål før han atter igen begynde at køre sine hænder op og ned. Han bøjede sig let hen mod ham, mens smilet på hans læber blev større "mmh" hviskede hans ind i hans øre "ligeglad.. så længe du er der" hviskede han og kyssede hans øre en enkel gang "men" hviskede han hurtigt og gav et lidt genert grin fra sig "lige nu... i din seng" hviskede han så og trykkede sin pande mod hans øre, mens hans kinder blev så røde igen som overhovedet muligt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 2:18 am

Han brummede og havde fortsat lukkede øjne, nød dagen som den nu var, han gispede ved følelsen af jordans hænder og ned af hans bryst, en behagelig følelse samlede sig i ham, hvilket han også gav udtryk for ved en dyb spindende lyd der kom fra hans bryst. han gispede og åbnede øjnene hurtigt da Jordan hviskede i hans øre, nogle ord han ikke havde forventet at høre rent ud sagt, dog fik de ham til at rejse sig op, holde jordan i hånden, smide nogle penge på bordet "okay lad os komme af sted" hviskede han og smilede bredt ned til ham, et smil der kunne betyde meget

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 2:26 am

Jordan blev helt overrasket over hvordan han reagerede, han havde vel bare regnet med et grin eller noget i den stil. Han var ikke engang sikker på hvad han havde forventet, men var endelig glad for hvordan han havde reageret. Han så bare hurtigt op på ham med sin mund lidt åbnet, og de alt for røde kinder som bare ikke ville forsvinde. Smilet brede sig langsomt hen over hans læber, mens han nikkede langsomt. Han gav hans hånd et lille klem, før han begynde at gå hen mod døren "så du har ligefrem lyst til at se mig der?" sagde han med en drillende stemme, med sit blik rettet op mod ham. Han kunne næsten ikke få sit blik væk fra ham, og havde heller ikke den store lyst til at se på noget andet kedeligt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 2:38 am

Ligeså snart de var ude, brummede han utålmodigt og svingede ham over skulderen ,hvor på han spurtede afsted i hurtigt fart hjem til ham selv, han stoppede faktisk først op, da han smed ham å sengen og lagde sig over ham "uhh ja, det vil jeg meget gerne" hviskede han og kyssede ham igen. Han hus eller snarer palæ var gigantisk og stort, smukt og elegant, det samme med hans soveværelse der var lige så stort, med en stor dobbelt seng, en stor reol med bøger samt andet gøjel. han gav ham et hurtigt kys, før han åbnede sin egen skjorte og smed den hen på gulvet. han havde to tatoveringer, et stort kort på højre bryst også teksten "What Goes Around Comes Around" stående p højre skulder

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 2:46 am

Jordan kom med en overrasket lyd fra sig, det var jo slet ikke noget han havde regnet med fra Hunter's side. Han greb bare fat i hans trøje, mens han lukkede sine øjne hårdt i. Han var jo bange for at blive tabt, og det hjalp lidt med at lukke sine øjne i. Han bed sig bare i læben, og åbnede først sine øjne når han blev smidt ned i sengen. Han gav et let overrasket spjæt fra sig, før der kom et smil frem på hans læber igen. Han lag sig bare til rette under ham, og gav et lille grin fra sig "ser jeg så godt ud her?" spurgte han om og så sig lidt omkring, før hans blik hurtigt røg tilbage på ham. Hans hjerte hoppede ligefrem op i halsen på ham, når han så den gude smukke overkrop. Han stirrede ligefrem på den, og lod nogle fingere glide ned af den "min" hviskede han og rødmede atter igen, før han hurtigt trykkede sine læber mod hans.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hunter
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 113
Points : 117
Reputation : 0
Join date : 03/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 3:01 am

han trak ham med op, så han ville sidde op, mens de kyssede. Med hænderne både holde han om ham, mens han trak også hans bluse af "mhh du ser knald godt ud" hviskede han i hans øre og kyssede ham ned af halsen. Han lagde ham ned igen pog kyssede ham hen over kravenbene og ned af maven "mege sexet hviskede han og nappede ham i brystet, pirrede hans vorte, mens han grinede stille

_________________

Do you really believe a smile, from a man who might like to kill you?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jordan
New user
New user
avatar

Antal indlæg : 65
Points : 79
Reputation : 0
Join date : 05/02/13

IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   Fre feb 15, 2013 3:11 am

Han lod sig bare blive trukket op og side, mens han blev ved med at trykke sine læber mod hans. Han tog sine hænder op i luften, så han bedre kunne få trøjen af. Han så kort ned af sig selv, og synes bestemt ikke han så godt ud.. i det mindste ikke så godt ud som Hunter gjorde, eller det mente han selv. Han lod sig bare blive lagt ned igen, og begravede sine hænder i hans hår. Han lag sit hoved tilbage og lukkede sine øjne let i "det er bare noget du siger" hviskede han og vende sit blik ned mod ham, før han mærkede nappede. Der kom et let gisp ud mellem hans læber, mens hans krop automatisk trykkede sig op mod Hunter.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: hyggelig tur på caféen - Hunter   

Tilbage til toppen Go down
 
hyggelig tur på caféen - Hunter
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» hunt a hunter >Natsu

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Vampire Diaries :: 002 - Mystic Falls :: The Café-
Gå til: